10. 4. 2024, 22:30

Ste ju že videli skupaj? Nova izbranka Jana Plestenjaka delila skupno fotografijo!

Posnetek zaslona/Instagram zgodba Tadeja Majerič

Legendarni slovenski pevec Jan Plestenjak, ki je dolga leta osvajal srca oboževalk, je zadnje mesece srečen v objemu nove izbranke.

Nova ljubezen Jana Plestenjaka je Tadeja Majerič, nekdanja slovenska teniška igralka, ki je v preteklosti osvajala naslove na mednarodnih turnirjih, danes pa je življenjska sopotnica znanega slovenskega pevca. Majeričeva je v Instagram zgodbi delila fotografijo, ki je navdušila oboževalce. Na njej ljubeče objema svojega partnerja. To pa ni prvič, da je nekdanja teniška igralka objavila skupno fotografijo s 17-let starejšim Plestenjakom. Januarja je na Instagramu objavila prvo skupno črnobelo fotografijo, kjer v objemu sedita za mizo. 

Posnetek zaslona/Instagram zgodba Tadeja Majerič

Tadeja Majerič, ki je nekdaj blestela na teniških igriščih, je v zadnjih letih spremenila svoj videz in življenjsko pot. Njena preobrazba iz profesionalne športnice v žensko, ki zdaj stoji ob strani enemu izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov, je fascinantna. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadeja Majerič (@tadeja.majeric)

Morda pa je pevec, znan po svojih romantičnih baladah, ki so mnoge spravile v sanjarjenje o idealni ljubezni, le našel svojo srečo v ljubezni. Njegove pretekle izjave o želji po družini in stabilnosti bodo morda obrodile sadove ravno z novo izbranko.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk