P.M. | 24. 10. 2022, 08:03

Jan Plestenjak brez zadržkov spregovoril o zvezi s 23 let mlajšo izbranko

Instagram/Jan Plestenjak/fotomontaža

Po dolgem obdobju samskega življenja je pevec lani razkril, da je zaljubljen in srečen. V intervjuju je povsem odprl srce o njuni ljubezni.

Jan Plestenjak, ki je bil vedno zelo zadržan, ko je šlo za deljenje informacij o njegovem ljubezenskem življenju, je lani na valentinovo vse presenetil. Na družbenih omrežjih je delil skupno fotografijo s svojo izbranko in zapisal: "Čista, močna in nerazložljiva  ljubezen." Novica, da je njegovo srce osvojila 24-letna Štajerka Lara Pernek, je kmalu zaokrožila v medijih.

Njuna ljubezen je iz dneva v dan močnejša 

"V moje življenje je pripeljala določeno mirnost, ki je prej ni bilo," je o razmerju z Laro povedal priljubljeni pevec. V intervjuju za Suzy je zanikal, da bi bil glede romantične plati svojega življenja preveč skrivnosten.

"Ničesar nisem varoval, ker preprosto ničesar ni bilo. Ko pa je, zakaj bi to skrival?"

Glede nove izbranke je dejal, da jo ima zelo rad, da se imata odlično skupaj in da razume njegov način življenja.  "Razume, da je pri mojih letih glina že zapečena in je zelo težko spremeniti obliko vaze!"

Instagram/Jan Plestenjak

Med njima je 23 let razlike

O njuni starostni razliki — on jih ima 46, ona pa 26 — Jan pravi, da ga ta ne skrbi preveč. "Skrb verjetno pride, ko si star sedemdeset let, ona jih ima pa 47." A kot pravi, Lari lahko da več usmeritev glede življenja. Po drugi strani on od nje dobi vedrino in mladostno navdušenje, ki ga sam nima več toliko.

"Če bi gledal na razliko, je to tako, kot če si ne bi upal povzpeti na najlepši hrib samo zato, ker se bojiš, da boš padel!"

Na temo je dodal, da ne pristaja na čustveno sivino, do katere pride, ko se enkrat "zabubiš" v varen mehurček. "Mislim, da ljudje na to ne bi smeli pristajati. Zase vem, da ne bom nikoli." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.