L. P. | 3. 10. 2023, 12:39

Jani Muhič po dveh mesecih nazaj na POP TV: razkrivamo, zakaj ga tako dolgo ni bilo

POP TV

Priljubljeni slovenski televizijski voditelj Jani Muhič se je po dveh mesecih vrnil nazaj na voditeljski stolček. Zdaj je razkrito, zakaj ga ni bilo. 

Priljubljeni televizijski voditelj Jani Muhič, ki skupaj s sovoditeljico Petro Kerčmar vodi osrednjo informativno oddajo 24ur, je bil dva meseca odsoten. Mnogi so se že spraševali, kaj se dogaja in zakaj ne vodi več informativne oddaje.

Oglasil se je v sredini septembra, ko je javnost izvedela zelo žalostno novico, da je umrl vremenar Robi Erjavec. Tedaj je Muhič pripravil zapis za portal 24ur.com, v katerem se je poslovil od svojega kolega in prijatelja.
Prav tako je Muhič vodil žalno slovesnost v spomin Erjavcu, ki je potekala v prostorih stavbe Pro Plus.

POP TV

Po dveh mesecih nazaj

Potem ko so se mnogi že spraševali, zakaj Muhič ne vodi več informativne oddaje, se je vendarle vrnil. Nasmejan in šaljiv, kot ga gledalci poznajo, je v kratkem posnetku nagovoril spletne sledilce. "Danes je za redakcijo 24 ur zelo poseben dan, ponovno je z nami naš dragi voditelj Jani Muhič. Jani, kaj sporočaš gledalcem?" ga je vprašala kolegica.

"Ja, jaz sem nazaj in sem ugotovil, da moji sodelavci, nekateri, še ugotovili niso, da sem manjkal dva meseca. Po eni strani me to veseli, po drugi strani pa so me tisti, ki so me pogrešali, lepo toplo sprejeli," je dejal in pogledal proti sodelavcem. "Jah, nič. Kot da se ni nič spremenilo, čeprav se je kar nekaj, no," je dodal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Vzrok odsotnosti

Ker gledalce zanima, zakaj je bil znani voditelj toliko časa odsoten, smo vprašali POP TV. Odgovorili so nam: "Voditelj Jani Muhič je bil poleti delno odsoten zaradi dopustov, delno zaradi osebnih zadev."

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih