L. P. | 26. 9. 2023, 14:08

Veselje: Janica Kostelić je drugič postala mamica

Profimedia

Da je nekdanja vrhunska smučarka drugič postala mamica, je za hrvaški medij razkril njen brat Ivica Kostelić. To je povedal ...

Nekdanji hrvaški smučar Ivica Kostelić je za portal Story razkril, da je njegova sestra, prav tako nekoč vrhunska smučarka Janica Kostelić, drugič postala mamica

Kot razkriva omenjeni portal, so ga poklicali in mu čestitali. Za čestitke se je zahvalil, na vprašanje, kako se počutita mamica in otrok, pa ni želel odgovoriti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Da je Kostelićeva noseča, se je razvedelo letošnjega julija, a tako kot med prvo nosečnostjo tudi sedaj Kostelićeva svoje druge nosečnosti ni javno potrdila.

Omenjeni portal piše, da ko so izvedeli za njeno drugo nosečnost, je bila nekdanja smučarka s sinom Oskarjem in partnerjem na poletnih počitnicah, odpravili so se na otrok Brač in Vis.

Želela si je imeti otroke

Da si želi ustvariti družino, Kostelićeva ni nikoli skrivala, piše omenjeni portal in dodaja, da je o tem spregovorila, ko je dobila svojega prvega nečaka, na katerega je še posebej navezana. "Upam, da bom nekega dne tudi jaz dobra mama. Če bi bila le polovica tega, kar mi je bila mama, bi bila presrečna. Mama je najpomembnejša v celotni zgodbi vsakega otroka," je nekoč dejala.

Želja se ji je uresničila leta 2019, ko je rodila sina Oskarja. Po tem se je umaknila iz javnosti in zapustila mesto državne sekretarke na osrednjem državnem uradu za šport, da bi se popolnoma posvetila svojemu prikupnemu svetlolasemu fantku. Deček je dopolnil že štiri leta, odrašča pa daleč stran od oči javnosti. 

Do zdaj v javnosti le ena fotografija

Kot piše omenjeni portal, je v javnost prišla le ena fotografija sina Janice Kostelić. Fotografi so jo posneli avgusta 2021, ko je sedel v maminem naročju na Sinjski alci, kjer je med občinstvom sedela Janica z bratom Ivico in njegovo družino.

Vse do danes ostaja zasebno življenje nekdanje smučarke zavito v tančico skrivnosti. Nikoli ni javno razkrila, kdo je oče njenega prvorojenca, prav tako pa niti sedaj ni znano, kakšnega spola je drugorojeni otrok in kako mu je ime.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih