L. P. | 20. 11. 2023, 12:41

Znana slovenska TV-voditeljica prejela neverjetno sporočilo v sanjah

Facebook/Jasmina Kandorfer, fotomontaža

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila zelo osebno zgodbo. V sanjah je prejela sporočilo, pozneje se je vse uresničilo.

Znana slovenska televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki že vrsto let vodi pogovorno oddajo na TV3, Klepet ob kavi, je s svojimi spletnimi sledilci prek Instagram zgodbe delila zelo osebno zgodbo.

Kandorferjevi se je uresničila velika želja.

Kandorferjevi se je uresničila velika želja.

Instagram zgodba/Jasmina Kandorfer

"Veliko let nazaj sem slišala eno skladbo in me je popolnoma … Odprla mi je srce. In temu pianistu sem potem res sledila in si v bistvu želela iti enkrat na njegov koncert in, po celemu svetu seveda koncertira. Ali nisem dobila kart, ko je bil recimo v Milanu, ali sem bila noseča, pa nisem hotela iti z letalom, ali sem imela majhnega dojenčka, skratka, ni šlo. Enostavno ni šlo," je pojasnila Kandorferjeva prek Instagram zgodbe.

V sanjah je prejela sporočilo

"In potem to poletje jaz v sanjah dobim sporočilo, prav ime tega pianista in si rečem, da letos pa, če moram na drugi konec sveta, jaz grem na njegov koncert, grem!" je bila prepričana.

Vpisala je njegovo ime na splet in ugotovila, da bo ta pianist prvič v življenju v Ljubljani. "Ta pianist je Ludovico Einaudi in danes ima koncert v Ljubljani. In totalna naključja so se sploh zgodila, da sem sploh dobila karte," je povedala in dodala, da jih ji ni bilo treba plačati, saj je dobila akreditacijski vstopnici.

Dodala je, da še vedno kar ne more verjeti, da bo res šla na njegov koncert, klicala je organizatorja in ga vprašala, ali ima vstopnice in ji je potrdil.

Veselila se je koncerta.

Veselila se je koncerta.

Instagram zgodba/Jasmina Kandorfer

"Še vedno ne morem dojeti, da se bo to res zgodilo, ampak danes ob 20. uri v Cankarjeve domu načeloma jaz sedim na Ludovicotu," je dejala Kandorferjeva, vzdihnila in dodala: "Kako sem si pa tole zmanifestirala in kako je ta moja kozmična tajnica sodelovala z mano, to je pa neverjetno."

Kandorferjeva je pozneje prek Instagram zgodb svojim sledilcem in oboževalcem pokazala, kako zelo uživa na koncertu, ki se je zgodil včeraj zvečer v Cankarjevem domu.