7. 4. 2022, 12:22

Je oče otroka Kaje Vidmar res hrvaški nogometaš (in zakaj je ta zdaj izbrisal še svoj Instagram)

profimedia

Hrvaški nogometaš Atletico Madrida je že nekaj časa pod drobnogledom javnosti po tem, ko se je začelo šušljati, da s Slovenko, nekdanjo Playboyevo zajčico in manekenko Kajo Vidmar, čakata otroka. Tega nikoli nista javno potrdila.

In potem je te dni završalo.

Šime Vrsaljko je na veliko razočaranje oboževalk ugasnil Instagram profil, na katerem je pred tem mrgolelo skupnih fotografij s Kajo.

Šime in Kaja sta prav zaradi družbenih omrežij sprožila govorice o tem, da sta v razmerju in da čakata naraščaj. Medtem ko je hrvaška javnost redno prepoznavala Šimeta na fotografijah, na katerih vidno noseča Kaja objema skrivnostnega moškega, pa so slovenski vseznalci ugotovili, da se na nekaterih njunih ločenih fotografijah pojavlja isti pes in zaključili, da očitno živita skupaj.

Naj spomnimo: v intervjuju za 24ur.com naj bi Kaja v nekem intervjuju rodila konec tega meseca. Ime očeta ni razkrila, naj bi pa povedala, da ’čaka’: PUNČKO!

"Ni bilo težko ne razkrivati stvari, ker sem se že v začetku odločila, da bom vesele novice delila samo z najbližjimi in prijatelji. Imeli smo tudi veliko dela doma in jaz sem imela veliko dela s svojo blagovno znamko. Meseci so pa kar bežali," naj bi povedala Kaja, ki je v Madridu doštudirala krznarstvo in šivanje ter ustvarila svojo blagovno znamko.

Na fotografiji spodaj Kaja, ko je še pozirala Playboyevemu fotografu Alešu Bravničarju.

Kaja Vidmar

Kaja Vidmar

(C) Www.Bravnicar.Com