Ž.A. | 25. 8. 2022, 16:25

Je to najbolj prikupna fotografija Gorana Dragića in njegove hčerke?

Bobo

Naš košarkarski as redkokdaj deli fotografije svojih otrok. Ob tej posebni priložnosti ni okronal samo svoje princeske, za trenutek se je prelevil v pravega kralja. Mu krona pristaja?

Pripravljalnega obdobja je konec in danes Slovensko košarkarsko reprezentanco v Celju čaka prva kvalifikacijska tekma z Estonijo.

Današnji dan pa je poleg tega poseben tudi še zaradi enega posebnega praznika. Goranova hčerka Victoria je dopolnila 7 let.

Goran se je lani po kar osmih letih ločil od nekdnaje žene Maje, s katero ima hčerko Victorio in sina Matea, ki sta po starosti narazen dve leti.

V Instagramovi zgodbi je ponosni očka objavil prikupno fotografijo, na kateri imata s hčerko ujemajoči se kronici iz papirja.

Instagram zgodba/the_1_dragon

Pred časom je za njena.svet24.si razkril, da otroka sledita njegovi športni poti:

"Oba trenirata. Starejši sin Mateo trenira nogomet, Victoria pa gimnastiko. Sina res ne silim v košarko, on se bo odločil, kaj bo delal, jaz pa ga bom na njegovi poti podpiral."

Danes gre zares!

V enomesečnih pripravah je slovenska reprezentanca odigrala šest prijateljskih dvobojev in ostala neporažena. Naj tako ostane tudi naprej. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.