11. 6. 2022, 19:45

Je Ula Furlan potrdila letošnji modni trend? Poglejte, kakšne čevlje je nosila na Magični noči

Aleksandra Saša Prelesnik

Igralka, voditeljica in manekenka je tokrat ponovno prevzela vlogo, v kateri se najbolje znajde. Kot voditeljica je povabljence magičnega dogodka popeljala in zapeljala v čudovit in navdihujoč večer. Pri tem pa ni razočarala niti z modno izbiro.

Ula Furlan je tako kot vedno tudi tokrat blestela. Kar nas je še posebej navdušilo je to, da za tokratni nastop ni izbrala pričakovanih visokih pet. Svojo dolgo poletno obleko je dopolnila s športno-elegantnim slogom. 

Svoj videz je obarvala v barve poletja - morsko modro obleko je dopolnila z elegantnimi odtenki oranžne. 

Kaj je imela na sebi?

Dolga modra obleka z vertikalnimi oranžnimi črtami je poudarila njeno manekensko postavo. Svoj videz je dopolnila tudi z barvno ujemajočimi ličili. 

Navihani poletni rokavi so ji plapolali v vetru, medtem ko je na noge nataknila udobne bele športne copate z visoko platformo. Kombinacija obleke ali krila ter špotnih superg je namreč vse bolj v trendu.

Helena Kermelj

V poletnem trendu se ji je pridružila tudi Maja Keuc

Ula ni edina, ki se je za dogodek odločila obuti v trendovska obuvala, temveč je enak slog ubrala tudi glasbenica Maja Keuc. Ta je navzoče obnemela ne le z balado, ki sta jo izvedla z Urošem Perićem, temveč tudi z elegantnostjo, ki jo je izžarevala ob izbiri svetlo-zelene obleke z belimi vzorci. 

Ula Furlan in Maja Keuc.

Ula Furlan in Maja Keuc.

Instagram/Elle Slovenija

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.