N. V. | 12. 9. 2022, 10:25

Jennifer Aniston in David Schwimmer objavila fotografijo pod prho

Profimedia/Instagram/Jennifer Aniston/David Schwimmer/fotomontaža

Oboževalci so navdušeni! Po tem, ko sta priznala, da sta dejansko bila zaljubljena, so zdaj v javnost pricurljale te fotografije ...

Jennifer Aniston in David Schwimmer sta s svojo potezo navdušila zveste oboževalce najbolj gledane serije vseh časov - Prijatelji.

Nekateri oboževalci serije pravijo, da živijo za njune interakcije, njuna zadnja objava na Instagramu pa je preplavila splet.

Fotografije pod prho

Jennifer Aniston je pred tednom objavila seksi fotografijo sebe pod prho, da bi promovirala svojo linijo za nego las LolaVie. "Nekaj prihaja," je napovedala Anistonova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

David Schwimmer ni zamudil priložnosti, da se iz nje malo ponorčuje: tudi on je objavil svojo fotografijo pod prho. "Jennifer Aniston, upam, da misliš brisačo?" ji je odgovoril Schwimmer in objavil smešno fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Ta šala med igralcema, ki sta pred leti očarala v vlogi televizijskih likov Ross in Rachel, je navdušila njune oboževalce. V komentarje so zapisali, da še dobro, da nista dejansko bila skupaj pod prho. Takšna fotografija bi zagotovo zrušila splet, menijo.

Spomnimo ...

V posebni oddaji Prijatelji: Spet skupaj sta igralca priznala, da sta bila med snemanjem res zaljubljena drug v drugega, ko sta igrala Rossa Gellerja in Rachel Green v Prijateljih.

"V nekem trenutku sva se zaljubila drug v drugega. Vendar nikoli ni bil pravi trenutek, ker je bil eden od naju takrat vedno v zvezi in nikoli nisva prestopila meje. Spoštujeva drug drugega," je dejal Schwimmer ob njunem ponovnem srečanju. Spomnimo, Schwimmer je bil od leta 2010 do 2017 poročen z Zoe Buckman, Anistonova pa je bila od leta 2000 do 2005 poročena z Bradom Pittom in kasneje z Justinom Therouxom od leta 2015 do 2017.

"Iskreno povedano, spomnim se, da sem nekoč rekla Davidu: 'Škoda bo, če bo najin prvi pravi poljub na nacionalni televiziji.' Seveda sva se prvič poljubila v tisti kavarni," je dodala Anistonova.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.