A. R. | 10. 11. 2022, 15:46

Jennifer Aniston, kot je še niste videli: razgalila dušo in telo (FOTO)

Profimedia

Igralka se je pri 53 letih razgalila bolj kot kadarkoli prej in v nenavadnem modrčku pokazala skoraj vse. Poglejte si te neverjetne fotografije! 

Jennifer Aniston se je znašla na naslovnici revije Allure, za katero je dala enega najbolj iskrenih in čustvenih intervjujev v svoji karieri. Ljubljenka Hollywooda in TV-zaslonov je razkrila doslej neznane podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, pa tudi svojo brezhibno postavo. Pred objektivom je tokrat odvrgla vse krpice in pozirala v majhnem modrčku prestižne modne znamke Chanel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)


53-letnica je priznala, da globoko obžaluje, da se ni odločila za zamrznitev svojih jajčec, ko je bila mlajša. Med drugim je razkrila, da je dala vse od sebe v boju z neplodnostjo in brezupnem poskusu zanositve. Zanikala je tudi ugibanja, da se je z nekdanjima možema Bradom Pittom in Justinom Therouxom ločila, ker jima ni podarila otroka. Poudarila je, da so ji takšne govorice oteževale boj z neplodnostjo. 

"Poskušala sem zanositi. To je bila zame zahtevna pot, pot do otroka. Vsa ta leta in leta in leta čakanja. Bilo je res težko. Šla sem skozi umetno oploditev, pila kitajske čaje, kar hočete," je razkrila Jennifer, ki si želi, da bi ji v mladosti kdo rekel, naj zamrzne jajčeca. Zdaj se je sprijaznila s tem, da ne bo nikoli spočela otroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Anistonova, ki je deset let igrala v uspešnici Prijatelji, je priznala, da je bila preveč osredotočena na svojo kariero, da bi razmišljala o tem, da bi se v prihodnosti ustalila in imela otroke.

 "Vse bi dala, če bi mi kdo rekel: 'Zamrzni svoja jajčeca. Naredi si uslugo.' V tistih trenutkih ne razmišljaš o tem in danes sem tukaj. Ladja je odplula," je bila iskrena.

"Skrbela me je le moja kariera. In bog ne daj, da je ženska uspešna in nima otrok. Razlog, zakaj me je mož zapustil, zakaj sva se razšla in prekinila zakon, je bil (za javnost) ta, da mu nisem želela dati otrok. To so popolne laži. Na tej točki nimam več kaj skrivati," je zaključila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

S podobnimi govoricami se je soočala že v času zakonske zveze z Justinom. Tuji mediji so namigovali, da je razlog za njun razhod njena nezmožnost imeti otroke. Februarja 2018, nekaj mesecev po objavi novice o njuni ločitvi, je revija People poročala, da je par poskušal imeti otroke, a ni šlo.

Jennifer je z leti pridobila na samozavesti. Rekla je, da ji ni več mar, kaj si ljudje mislijo ali govorijo o njej, predvsem zaradi težav, s katerimi se je soočala v svojih poznih 30. in 40.

"Zato sem tako hvaležna za vse to sr***e. V nasprotnem primeru bi obtičala kot oseba, ki je bila tako prestrašena, nervozna, negotova, kdo je. In zdaj mi je popolnoma vseeno," je priznala.


Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.