P.M. | 29. 11. 2022, 13:14

Jennifer Lopez o bolečem razhodu z Benom Affleckom: "Mislila sem, da bom umrla"

Profimedia

Potem ko je slavna pevka oboževalce prestrašila z brisanjem objav na Instagramu, je razkrila, kako natančno se je počutila po razhodu z igralcem.

Odkar se je poročila z igralcem Benom Affleckom, Jennifer Lopez v intervjujih rada govori o svojem sedanjem in nekdanjem odnosu z možem. V novem intervjuju za Apple Music 1 je J.Lo tako odkrito spregovorila o trenutku, ko se je leta 2004 tik pred poroko razšla z Benom.

"Razhod je bil tako zelo boleč ... Ko sva pred 20 leti odpovedala poroko, je bilo moje srce zlomljeno kot še nikoli prej, resnično sem se počutila, kot da bom umrla," je dejala Lopezova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Naslednjih 18 let me je popolnoma zlomilo in počutila sem se, kot da ne morem narediti ničesar prav. A najino razmerje ima srečen konec, celo takšnega, ki se redko zgodi v Hollywoodu," je dodala.

Profimedia

Izbris starih objav z Instagrama (trenutno ima na njem le štiri objave) je pravzaprav sporočilo, da prihaja nekaj novega in drugačnega. Gre za marketinški trik ob izdaji novega albuma z naslovom "This is me... now" (To sem jaz ... zdaj"), ki je nekakšno posvetilo albumu "This is me... then" ("To sem jaz ... potem"), ki ga je izdala leta 2002 sredi svojega prvega razmerja z Benom.

Jennifer pravi, da je po ponovnem srečanju z ljubeznijo svojega življenja in odločitvi, da bosta za vedno skupaj, sporočilo njenega novega albuma: "Prava jubezen obstaja." 

"Če ste tako kot jaz izgubili upanje in skoraj obupali, vam sporočam, da nekatere stvari trajajo večno," je tiste, ki še iščejo pravo ljubezen, opogumila pevka.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.