1. 6. 2022, 12:51

J. Lo se enostavno ne stara: tik pred poletjem osupnila z novimi vročimi fotografijami

Profimedia

Julija bo praznovala 53. rojstni dan, a kot bi neznansko uživala v tem, da nam vedno znova pokaže, da ji čas ne pride do živega. Takole se je J. Lo predstavila v najnovejši izvedbi za vroče dni! 

Ob fotografiji v črnih kopalkah je zvezdnica pripisala: "Poletni stil sprožen". Ramena in hrbet si je pokrila z eksotičnim črnim kimonom, na katerem je viden rahel potisk rož in kolibrijev.

Ob vsem tem, če nam pogled vendarle uspe preusmeriti v njen obraz, lahko na njem opazimo zelo "huda" sončna očala, prestižne znamke Versace

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J. Lo je za prvo fotografijo, na kateri ima roke prekrižane prek napetega trebuha, pogledala naravnost v objektiv fotoaparata.

Na drugi fotografiji medtem pokaže svoje napete noge v visokih petah. Fotografije so bile posnete ob bazenu, po vsem sodeč na vrtu kakšne razkošne hiše (morda celo njene rezidence v Los Angelesu).

Zadnja od treh objav sklopa je prav gotovo največja nagrada za sledilce. Gre za kratek videoposnetek, v katerem se "Jenny from the block" ("Jenny iz soseske," kot so pevko klicali na začetku njene kariere) zvezdniško zavrti. Na posnetku je možno opaziti tudi prikupnega psa, ki se sprehodi mimo nje. Gre za hišnega ljubljenčka njenega sina Maxa, ki ga je leta 2020 dobil za rojstni dan.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.