J. Z. | 11. 9. 2022, 16:13

Kaj se po prestani zaporni kazni dogaja z Julijo, znano iz afere "odrezana roka"? Presenetilo vas bo!

Instagram/Julija.Adlesic

Mladenka, ki je polnila naslovnice medijev, ne le v Sloveniji, temveč tudi v tujini, se je posvetila novim hobijem. A ostaja skrivnostna o tem, s čim se ukvarja po vrnitvi iz zapora. 

Julija Adlešič, ki je priznala krivdo v zadevi "odrezana roka", je letos poleti v ženskem zaporu na Igu prestala še preostanek od prisojene zaporne kazni - sodišče ji je prisodilo eno leto in sedem mesecev zapora. Ker pa je bila pred pravnomočnostjo sodbe že v priporu, je bila v zaporu le še dva tedna.

Juliji Adlešič, njenemu nekdanjemu Sebastianu Abramovu ter njegovima staršema Tinki Huskić Colarič in Gorazdu Colariču je tožilstvo očitalo poskus goljufije oz. pomoči pri njej, ker so Adlešičevo najprej za visoke zneske zavarovali na več zavarovalnicah, nato pa uprizorili nesrečo, v kateri ji je odrezalo roko.

Nato so na zavarovalnice vložili odškodninske zahtevke v skupni višini okoli 1,17 milijona evrov. Do izplačil ni prišlo, vsi štirje pa so krivdo priznali. Po vrnitvi iz zapora pa Julija nekatere utrinke iz življenja deli na Instagramu, kjer objavlja fotografije iz krajev, ki jih obiskuje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julija Adlešič (@julija.adlesic)

Julijine objave so opazili tudi na britanskem spletnem portalu Daily Star, kjer so spomnili, da je sprva trdila, da si je roko odrezala v grozljivi nesreči, nato pa priznala, da je šlo za poizkus zavarovalniške goljufije. "Julija je postala navdušena uporabnica Instarama, a vedno pazi, da na fotografijah prikrije levo roko, ki so jo zdravniki prišili nazaj," so opazili. 

Pred sklenitvijo dogovora o priznanju kaznivega dejanja je sodišču dejala, da "nihče ne želi biti pohabljen" in dodala, "da je bila njena mladost uničena pri 20 letih"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.