A. B. | 18. 4. 2022, 14:51

Kaja Vidmar objavila prvo fotografijo svojega otroka. Ob njej se boste stopili

Kaja Vidmar/instagram/fotomontaža

Zvezdnica serije Moji, tvoji, najini, playboyevo dekle in oblikovalka je razkrila veselo novico. Je javnosti že zaupala, kdo je otrokov očka? 

Rodila je slovenska manekenka 26-letna Kaja Vidmar. 

Na svojem Instagramu je delila veselo novico, možnost komentiranja pod objavo pa je izključila. Ljubka fotografija, na kateri za majcene podplate drži dojenčka, spola otroka ne razkriva, a gre iz njenih prejšnjih medijskih izjav slutiti, kot poročajo hrvaški mediji, je povila hčerko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Do tega trenutka ostajo informacije o očetovstvu le ugibanja, naj pa bi vloga pripadala 30-letnemu hrvaškemu nogometašu Šimu Vrsaljku

O ljubezni med to manekenko in nogometašem se je začelo govoriti konec februarja po tem, ko je razkrila, da pričakuje otroka. V enem izmed intervjujev je tako povedala o njuni zvezi: "On je moj vitez, o katerem sem toliko prebrala v vseh svoji najljubših zgodovinskih zgodbah. Moja največja podpora, razlog, zakaj se vsak dan smejim in moj motivator."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šime Vrsaljko (@simevrsaljko_02)

Nogometaša in slovensko vplivnico naj bi skupaj videli ravno na praznovanju rojstnega dne kolega iz kluba, golmana Jana Oblaka.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.