R.S. | 28. 6. 2022, 10:14

Kam je izginila slovenska vplivnica? Spremenila si je celo ime

Fotomontaža/Facebook/miapentel

Pogrešali smo jo več kot dve leti, nato pa se je na družbenih omrežjih pojavila z novim imenom. Oboževalci pa so zdaj še bolj zmedeni ...

Neva Boškin je bila pred leti ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih YouTuberk, ki je ustvarjala lepotne vsebine. Priljubljena je bila predvsem zaradi iskrenega poročanja o trendih.

Na YouTubu ima še vedno več kot 31 tisoč naročnikov, njen najbolj priljubljen posnetek pa ima kar 226 tisoč ogledov.

Sprememba imena

Zadnji videoposnetek, naslovljen Še zadnjič se naličim z vami, je objavila 2. marca 2020, se v njem zahvalila oboževalcem za podporo, nato pa izginila. 

Sledilci so se na forumih spraševali, kaj se z njo dogaja, več pa jih je tudi namigovalo, da je v tem času postala mamica.

Neva Boškin je nato 15. maja letos na TikToku sporočila, da se je preimenovala v Mio Pentel: "Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini".

Vzroka za spremembo imena ni navedla. 

@mia.pentel Reply to @username_copied312 ♬ original sound - Mia

Našli smo tudi njen novi profil na Instagramu, kjer rada deli fotografije, na katerih uživa v naravi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@mia.pentel)

Na YouTubu je pod novim uporabniškom imenom Mia Pentel objavila tri videoposnetke, vsi pa so v angleščini. Tokrat pa se ni lotila modnih trendov ali ličenja, temveč preizkuša viralne TikTok trike, joga pozicije ter preizkuša najbolj enostavno igro na svetu The Idiot Test. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.