J. Z. | 6. 7. 2022, 10:00

Kako je Novak Đoković presenetil Kate Middleton?

Profimedia

Obiskovalce teniškega turnirja v Wimbledonu sta s svojim obiskom presenetila princ William in Kate Middleton. Ta je znova izbrala obleko, v kateri se je pred kratkim že pojavila v javnosti.

Kate Middleton, ki je velika ljubiteljica tenisa, se je včeraj udeležila ene svojih najljubših poletnih dejavnosti – ogleda teniške tekme na odprtem prvenstvu Wimbledonu, ki poteka v Londonu. Na tekmo je prišla z možem princem Williamom. Tudi sicer se je še pred poroko v kraljevo družino rada udeleževala teniških tekem. 

Kate, ki je za to priložnost nosila modro obleko z belimi pikami oblikovalke Alessandre Rich, je videz popestrila z bisernimi uhani. Naj omenimo, da je 40-letnica to isto obleko že nosila prejšnji mesec, natančneje 6. junija, in sicer na dogodku, ki so ga pripravili v okviru kraljičinega praznovanja ob okroglem platinastenem jubileju.

Modni kritiki pa so bi tokrat navdušeni tudi nad modno izbiro princa Williama, ki se je odločil za siv suknjič in kravato. 

Za modro obleko s pikami, ki je že postala hit med modnimi navdušenkami, je treba odšteti 1515 funtov, kar je približno 1764 evrov.

Profimedia

Na tekmi tudi starši

Kraljevi par je bil ob prihodu v Wimbledonu videti sproščeno in zadovoljno, med tekmo pa sta se razživela in glasno spodbujala tenisače, kar so opazili tudi tisti, ki so sedeli v njuni bližini.

Poleg najpopularnejšega britanskega para so si tekmo ogledali tudi njeni starši Carole in Michael Middleton, ki sta sedela levo od kraljevega para. 

Veliki ljubitelji tenisa

Družina Middleton se rada udeležuje teniških tekem, saj so vsi člani veliki ljubitelji omenjenega športa. Vsi se še kako dobro spomnimo, ko je Kate leta 2013 turnir obiskala s sestro Pippo, ki je navdušila Britance. Veliko pozornosti je požela tudi, ko ji je družbo na tribuni delala Meghan Markle v letih 2018 in 2019.

Za koga je navijala Kate?

Kate in William sta se tekmo spremljala z navdušenjem in glasnim navijanjem. Ni pa znano, za koga sta navijala - Srba Novaka Đokovića ali Italijana Jannika Sinnerja.   

Đoković, trikratni branilec Wimbledona, je v četrtfinalu proti precej mlajšemu Sinnerju sprva zaostajal z 0:2, a mu je na koncu vendarle uspel preobrat. Čeprav je sprva kazalo, da mu bo zmaga spolzela iz rok, pa je na presenečenje prisotnih in tudi kraljevega para, po več kot treh urah boja ugnal nasprotnika ter slavil veliko zmago. 

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.