29. 5. 2022, 18:46

Kdo je babica, s katero se objema David Beckham?

Profimedia/Facebook/fotomontaža

David Beckham v Miamiju s svojo družino biva na luksuzni jahti. Družino pa ima tudi na kopnem. Če ne verjamete, se prepričajte sami.

Slavni nogometaš David Beckham se je nekega aprilskega dne s svoje luksuzne jahte v Miamiju odpravil v mesto. Bilo je dva dni do večmilijonske poroke Bechamovega sina Brooklyna z zaročenko Nicolo Peltz.

David je zavil v obcestno prodajalno sendvičev Pri Enriqueti in tam za nekaj dolarjev tudi večerjal. Nato je napravil več fotografij z osebjem, ki fotografije gostov hrani v mapi z imenom "družina".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enriquetas Sandwich Shop (@enriquetas_sandwich_shop)

Tokrat pa je Beckham sendvičarni vrnil milo za drago in tudi sam objavil fotografijo z lastnico Enriqueto. Ob fotografiji je pripisal, da gre za njegovo "najljubšo staro mamo v Miamiju". Dodal je še hvalo svojima najljubšima jedema in sicer kubanskemu sendviču ter Cortaditu.

mi abuela favorita en miami ❤️ el mejor sandwich cubano y el mejor Cortadito ❤️❤️ @enriquetas_sandwich_shop 🔥

Posted by David Beckham on Saturday, May 28, 2022

Nedvomno gre za veliko reklamo majhni prodajalni sendvičev, za katero sedaj ve vseh 72 milijonov Beckhamovih sledilcev. Upajmo, da si mama Enriqueta zagotovi dodatno pomoč v kuhinji še pred nenadnim dvigom povpraševanja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.