A. B. | 4. 7. 2022, 20:55

Kim Kardashian kot Lepa Brena? "Vsaj ve, kaj je dobro!"

Instagram/Kim Kardashian/Youtube/posnetek zaslona/fotomontaža

Ameriška zvezdnica resničnostnega šova V koraku s Kardashianovimi je delila fotografije svoje nove modne linije kopalk. Z  njo se je želela osredotočiti na modo v sedemdesetih letih, pri izgledu pa je izjemno podobna znani srbski divi. Se tudi vi strinjate, da izgleda kot ona?

Kim Kardashian je pokazala fotografije, s katerimi oglašuje novo linijo kopalk svojega podjetja SKIMS.

Slog, ki poveličuje modo sedemdesetih let je mnoge navdušil, nekateri pa so v fotografijah prepoznali slog srbske pevke Lepe Brene. 

Ikonične fotografije, ki spominjajo na zvezdnico

Kim je na Instagramu delila fotografije svoje kampanje, ki se pred oboževalce postavlja s sloganom "glamurozna sedemdeseta." Mnogi oboževalci so nad njenim izgledom navdušeni, pod komentarji zapisujejo tudi, da je ikona. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Na fotografijah pa nas spomin odnese kar nekaj let nazaj. Prepoznamo lahko namreč tudi izjemno izrazito platinasto blond natupirano pričesko, ki jo je nekoč nosila bosanska pevka Lepa Brena. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Lepa Brena: "Kim ve, kaj je dobro." 

S srbskim časopisom Kurir je Lepa Brena delila svoje mnenje o Kimini novi kampanji, pri čemer je izpostavila to, da je danes težko biti poseben in izviren: "Zelo zanimivo. Danes je težko biti izviren. Vse, kar se pojavi, je bilo že videno, pa naj gre za modo, like iz šovbiznisa," je dejala in dodala: 

"Vse, kar je nastalo od 60. do 90. let, so zgodovinske stvari. Le tehnologija nas še lahko preseneti, vse ostalo je bilo že videno, ampak vesela sem, da Kim ve, kaj je dobro." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Opozorila o njenem "kopiranju" se ne pojavljajo prvič

V preteklosti so se že nekajkrat pojavile obtožbe na račun Kim in njene neizvirnosti pri tovrstnih kampanjah. Tudi srbska pevka Jelena Karleuša jo je nedavno obtožila, da je ukradla oblikovanje njenega korzeta.

Wiwibloggs

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.