J. Z. | 12. 7. 2022, 10:24

Kim Kardashian jih ne skriva več: to so nove intimne fotografije

Facebook/Kim Kardashian

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je objavila serijo romantičnih fotografij z novim fantom, s katerim je uživala med pripravami na promocijo nove sezone resničnostnega šova. V njej se bo prvič pojavil tudi Pete Davidson.

Zvezdnica Kim Kardashian, ki ima polne roke dela s promoviranjem druge sezone oddaje The Kardashians, je znova pokazala, kako zelo zaljubljena je v svojega 13-let mlajšega partnerja Peta Davidsona

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Če je do danes skrbno čuvala fotografije svojega izbranca, pa se je zdaj odločila, da svetu pokaže tudi te skrite kotičke svojega zasebnega življenja. Zato je objavila serijo novih fotografij, na katerih sproščeno pozirata ob bazenu in na kavču. Kamera je ujela tudi njune zaljubljene poglede. Največ pozornosti pa so dobile fotografije, na katerih ima Kim noge na potetoviranih prsih 28-letnega komika.

41-letna zvezdnica je fotografije objavila brez pripisa, dodala je le "navihan" čustveni simbol. 

Druga sezona nove serije

Družina Kardashian sicer ravno promovira drugo sezono njihovega novega družinskega resničnostnega šova, v katerem se bo prvič pojavil tudi Pete. "Imam novega fanta. Zelo se zabavava," je dejala v napovedniku nove sezone. 

Kardashianova je Peta Davidsona spoznala oktobra lani, ko je vodila oddajo Saturday Night Live, v kateri sta se v skeču tudi poljubila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Čeprav je že takrat med njima preskočila igrica, pa sta kar nekaj časa skrivala zvezo. Uradno sta jo potrdila šele marca letos, ko je Kim objavila njuno skupno fotografijo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.