P. L. | 22. 4. 2024, 10:46

Veliko presenečenje: ta tekmovalka resničnostnega šova Kmetija se je poročila

POP TV

Tik pred veliko prelomnico, ki jo čaka, je ta tekmovalka Kmetije zdaj sporočila še eno lepo novico - poročila se je. 

Zagotovo se še spomnite Maje Pavlović, tekmovalke 10. sezone resničnostnega šova Kmetija. Maja se je v šovu predstavila kot tiho in marljivo dekle, najbolj se je spoprijateljila s Tamaro Talundžić, s katero sta bili zaveznici skozi tekmo za 50 tisočakov.

Maja v šovu Kmetija

Maja v šovu Kmetija

Voyo/posnetek zaslona

Žal pa je Maja imela smolo tik pred areno s Suzano. Zvila si je gleženj in dvoboj predala nasprotnici. Poslovila se je brez boja ter odšla domov. Kot je takrat dejala, je po eni strani vesela, saj bo končno videla svojega zaročenca Amirja, ki ga je v šovu zelo pogrešala.

Kmalu po koncu šova je Maja presenetila z lepo novico. Povedala je, da bo postala mamica. "Dojenčka pričakujeva konec maja, zelo sva srečno, hkrati pa sva zadovoljna, da tokrat z nosečnostjo vse dobro poteka," je dejala za njena.si in dodala, da so tudi njuni domači novico o naraščaju zelo lepo sprejeli.

Poročila se je

Za omenjeni portal pa je Maja zdaj sporočila še eno lepo novico: s svojim srčnim izbrancem se je nekaj tednov pred rojstvom prvega otroka tudi poročila. Poslovila se je od priimka Pavlović in si nadela nov priimek - Omerhodžić.

Maja se je poslovila brez boja.

Maja se je poslovila brez boja.

Voyo/posnetek zaslona

"Zaradi visoke nosečnosti sva se odločila za poroko na uradu, samo s pričami. Z vsemi drugimi pa bova najin dan proslavila pozneje, ko bo najin otročiček rojen," je o poroki spregovorila za omenjeni portal. Med drugim pa je razkrila tudi, da pod srcem nosi sina.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec