15. 6. 2022, 14:26

Konec kariere Rafaela Nadala? Na pragu nove življenjske prelomnice

Profimedia
Konec kariere Rafaela Nadala? Na pragu nove življenjske prelomnice (foto: Profimedia)

Po več tednih ugibanj in govoric, ki so preplavile španske medije, je zdaj končno jasno, čemu bo teniški zvezdnik posvetil največ svojega časa.

36-letni teniški genij Rafael Nadal in njegova žena Maria Francisca Perrelo sta pod budnim očesom svetovnih medijev. A zdaj je jasno ... Nadal bo prvič postal očka! 

Španski mediji poročajo, da se bosta s soprogo razveselila sina

Prva ugibanja sprožila njegova življenjska sopotnica

Zvesti oboževalci so takoj opazili, da je na Rolandu Garrosu nosila izjemno ohlapna oblačila kot običajno. Udobna oblačila je na vseh nadaljnjih tekmah ponovila, zaradi česar so se ugibanja o domnevni nosečnosti le še povečala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Ali to namiguje tudi na konec kariere karizmatičnega tenisača?

 Njegovi strastni privrženci so takoj začeli ugibati, kaj to pomeni za njegovo nadaljnjo kariero.

A ta strah ne izhaja le iz njegovega novega življenjskega poslanstva, temveč tudi iz dejstva, da si je v Parizu po osvojitvi 22. naslova znova poškodoval levo nogo, s katero je imel težave že prej. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

A zvezdnik temu vprašanju odkimava. Kot je v intervjuju za Marco pojasnil že leta 2019, si prizadeva uživati tako v družinskem kot zasebnem življenju. "Tenisu in svoji sreči sem popolnoma predan. Uživam v obojem, v tenisu in zasebnem življenju. Imam spremljevalko in tako nisem sam v sprejemanju odločitev. Zmeraj se moraš prilagoditi situaciji. Imeti družino? Ne vem, teh stvari ni mogoče z lahkoto predvidevati," je takrat razmišljal Nadal. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.