R. K. | 15. 7. 2022, 15:03

Talentirani sestri Košir objavljata NEVERJETNE fotografije. Ko jih boste zagledali ...

Bobo/Instagram/Alina Košir/Anika Košir/fotomontaža

Nekdanji uspešen smučar ima s priljubljeno osebno trenerko Alenko Košir tri otroke. Obe hčeri, Alina in Anika sta očitno izjemno nadarjeni. Kje se skrivajo njuni talenti?

19-letna hči Jureta in Alenke Košir, Alina Košir, vzbuja pozornost na Instagramu. Simpatična najstnica nekdanjih zakoncev na svojem profilu že nekaj časa objavlja nadvse privlačne fotografije, ob katerih marsikomu zaigra srce. Atraktivne objave dokazujejo tudi njeno izredno fotogeničnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)

Jo čaka manekenska kariera?

Alina se očitno vse bolj zaveda svoje naravne lepote, ki jo očitno podedovala po mami, saj objavlja vse bolj privlačne fotografije, na katerih ne skriva niti gole kože. Objave nakazujejo, da bi se najstnica lahko brez težav podala tudi po poti manekenke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)

Postaja ena vidnejših slovenskih instagramerk, ki ima na svojem profilu vsak dan več sledilcev. Ste tudi vi med njimi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Najstnica je letos končala srednjo šolo in blestela na maturantskem plesu. Fotografijo z veselega dogodka je na svojem Instagramu delil tudi ponosni očka Jure.

Tudi druga dva Koširjeva otroka nista od muh

Nekdanja zakonca Košir imata sicer tri otroke. Še eno hči Aniko in sina Jalena. Tudi mlajša izmed hčera je na družbenih omrežjih začela razkrivati svojo nadarjenost. S svojimi sledilci redno deli videe, ki dokazujejo, da ima najstnica velik pevski talent. Svoje glasbene podvige redno objavlja na Instagramu, kjer število sledilcev vztrajno raste. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennika (@anikakosir)

Sin Jalen je letos zaključil osnovnošolsko izobraževanje, kar sta ponosna starša ravno tako delila s svojimi sledilci. Jalnove valete se je udeležila cela družina, čeprav sta starša ločena že nekaj časa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)

Ob fotografijah z dogodka, ki je pomembna stopnička na poti odraščanja, je ponosna mamica zapisala: "9 let nazaj si skočil (dobesedno) v 1. razred osnovne šole...danes pa valeta". Ob tem je svoje sledilce povprašala, ali se tudi njim zdi, da otroci rastejo prehitro.