J. Z. | 5. 7. 2022, 14:40

Nepričakovano: Jelena Karleuša šokirala oboževalce

Instagram/Jelena Karleuša

Priljubljena srbska pevka se je tokrat na Instagramu oglasila zaradi zelo zasebne zadeve. S sledilci je delila ganljivo izpoved, ki se tiče njenega zakonskega življenja.

"Z Duškom sva se dogovorila, da po 14 letih sporazumno končava svoj zakon. Žal se Duško ne vidi več kot del naše družine," je srbska pevka Jelena Karleuša na Instagramu zapisala in sporočila, da se z nogometašem Duškom Tošićem ločujeta.

"Pravne zadeve bova po dogovoru reševala v prihodnjih mesecih, v tem težkem obdobju za našo družino pa medijev ne nameravam prositi za razumevanje, ker bi to bilo zaman," je sledilcem sporočila pevka. 

Ob tem je dodala, da od javnosti ne pričakuje človečnosti in razumevanja, "samo naslajanje in opravljanje mojega življenja". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Srbski tabloidi so sicer že nekaj časa ugibali, ali se par ločuje, saj so ju vse redkeje videvali skupaj. Par je imel po poročanju tamkajšnjih medijev zadnja leta precej burno razmerje, pevka naj bi svojega soproga tudi prijavila policiji zaradi psihičnega in fizičnega nasilja. 

Da v zakonu ni vse rožnato lahko razberemo tudi z njunih profilov na družbenih omrežih, saj na teh ni več mogoče najti njunih skupnih fotografij. Nista pa zbrisala fotografij otrok. 

Premoženje prepisala na otroke 

Jelena in Duško sta svoje premoženje prepisala na otroke, skrbništvo nad svojima hčerkama pa je dobila pevka. "Na vsako zapisano laž se bom odzvala s tožbo," je zaključila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.