R.S. | 22. 8. 2022, 19:10

Kraljeva družina se seli! Otroci bodo obiskovali luksuzno šolo

Profimedia

Kensingtonska palača je sporočila, da bodo 9-letni George, 7-letna Charlotte in 4-letni Louis septembra začeli obiskovati šolo Lambrook v Winkfield Rowu v Berkshiru. Kaj vse ponuja njihova nova šola? 

Vse glasnejše so govorice, da se bo kraljeva družina preselila v Winsdor. Tam naj bi živela na posesti s štirimi spalnicami. Selitev ne bo družino zgolj približala kraljici, temveč je njihova nova posest le 40 minut vožnje od staršev Kate Middleton. Carole in Mike Middleton živita v vasi Bucklebury v Berkshiru.

Profimedia

Otroci princa Williama in Kate Middleton pa bodo septembra začeli obiskovati novo šolo Lambrook. Šola seveda ni običajna. Ima golf igrišče, notranji bazen, potapljaški klub, tečaje filmskega ustvarjanja in animacije ...

Šola Lambrook je znana kot ena najboljših pripravljalnih šol v Veliki Britaniji. Ne dosega le odličnih akademskih rezultatov, ampak ima na voljo tudi veliko dejavnosti, ki otroke zabavajo.

Z impresivnimi športnimi, dramskimi in glasbenimi objekti je na voljo notranji bazen, nogometno igrišče in igrišče za golf. Ima tudi klube, ki vključujejo jahanje, sabljanje, potapljanje in polo. 

Za selitev se je družina odločila, ker preprosto obožuje podeželje. 

"Obožujejo biti zunaj, London pa jim ni bil več po godu," je za People povedal vir. "Podeželje je zagotovo njihov srečen kraj."

Šola je obkrožena z osupljivo pokrajino, obiskuje pa jo približno 560 učencev.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.