P. L. | 18. 1. 2023, 10:37

Kristina Miler ima dovolj, razkrila je vse podrobnosti o Blažu in Arijanni

Voyo/posnetek zaslona

Po tem, kar sta ji storila, je z obema pretrgala stike in z njima noče imeti nič več. Brez olepševanj je povedala vso resnico. 

Kandidatka lanskega šova Sanjski moški, Kristina Miler, ki ji je Blaž Kričej Režek podaril zadnjo vrtnico, je pred kratkim za Metropolitan.si pojasnila, zakaj z Blažem nista več skupaj. Te teme se je ponovno dotaknila na TikToku, kjer je svojim spletnim prijateljem brez olepševanja povedala resnico.

Voyo/posnetek zaslona

Na vprašanje, zakaj se z Arijanno ne družita več – v šovu sta namreč stkali prijateljstvo, za katerega se je zdelo, da bo večno – je odgovorila: "Priznam, da sem jokala za Blažem. Kar me je prizadelo je to, da se je nato ona (Arijanna, op. a.) sestala z njim. Z njo sem zaključila, ne druživa se več."

Dodala je, da se Arijanna vedno kaže v vlogi žrtve, a ji ona preprosto ne verjame: "Da noče biti z Blažem, ji jaz, iskreno, ne verjamem!" Dodala je: "Pol leta sem zadrževala v sebi," je še iskreno povedala, o Blažu pa: "Ne more imeti le ene ženske naenkrat!"

Pojasnila je, da je mnogokrat doma jokala zaradi Blaža in Arijanne. 

"Blaž je izbral mene pred vso Slovenijo in potem ko sva se sprla, mi je ona, ki naj bi bila moja najboljša prijateljica, ki mi bo vedno stala ob strani, zarila nož v hrbet in stopila na njegovo stran," je povedala Kristina, ki tega sprva ni vedela, kasneje ji je povedal Blaž.

@akxiisodosopssopxx #sanjskimoski #slovenia #arijana #kristinamiler #snemalecdavid #slovenskadrama #sanjskimoski2022 #fypシ゚viral #balkan ♬ original sound - veselicabuddy

"Ničesar nimam proti njima, zaradi mene naj bosta skupaj, želim jima vso srečo, ampak, na živce mi gre, ker se kar naprej dela žrtev in sem jaz grozna oseba, in je David grozna oseba, in je Blaž grozna oseba, ona pa je žrtev," je dodala in omenila tudi Davida, ki je na TikToku zelo znan pod imenom snemalec David (snemal je tako z Arijanno, kot zdaj s Kristino).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.