P. L. | 22. 10. 2022, 08:52

Kristina Miler (Sanjski moški) spregovorila o dveh dogodkih, ki sta v preteklosti zaznamovali njeno življenje

Voyo/posnetek zaslona

Razkrila nam je zanimive podrobnosti iz svoje preteklosti, priznala je, da je v tem še posebej uživala. 

Letošnji šov Sanjski moški je s svojim prihodom zagotovo popestrila tudi Kristina Miler, ki pa ni neznan obraz. Kljub temu, da simpatična temnolaska šteje komaj 21 let, pa se že lahko pohvali z zavidljivimi dosežki.

Za portal Metropolitan je izpostavila dva, svoje sodelovanje z znanimi slovenskimi glasbeniki in pa udeležbo tekmovanja za laskavi naziv Miss Earth.

Sodelovanje z duom BQL.

Sodelovanje z duom BQL.

osebni arhiv

"Moje sodelovanje z duetom BQL je bilo prejšnje poletje, snemali smo na obali. K sodelovanju me je povabil Rok Piletič, s katerim sem se spoznala kakšen teden prej na snemanju videospota za Modrijane. Ker uživam v snemanju, sem povabilo sprejela. Bilo je zabavno in sproščeno, snemali smo čez cel dan in moram pohvaliti ekipo za takšno vzdušje. Poleg BQL sem sodelovala z ansamblom Zadetek in dvakrat z Modrijani," je pojasnila.

Obleka, ki je Kristini prinesla zmago na tekmovanju za Miss Earth.

Obleka, ki je Kristini prinesla zmago na tekmovanju za Miss Earth.

osebni arhiv

Pri 18 letih je prejela naziv Miss Earth Air

"Tekmovanja Miss Earth sem se udeležila leta 2020. Tekmovanje poteka tako, da so ocenjevalni dogodki, na katerih si dekleta nabiramo točke. Imele smo 'talk šov' na temo ekologije, talent šov, kjer sem se predstavila z Eminemovim hitom Without me, eko projekt, kjer najdemo problem v svetu in ga poskusimo rešiti, jaz sem izbrala olje in sem naredila dišečo svečko iz odpadnega kuhinjskega olja, poslovni izziv, kjer smo se preizkusile v prodaji in ta izziv sem tudi zmagala, 'fashion' šov in pa eko obleka. Za eko obleko sem se odločila, da izberem steklo iz lestenc, na koncu je tehtala pet kilogramov in mi je prinesla zmago. Finalni večer je potekal virtualno zaradi covid ukrepov in tako sem pri 18 letih prejela naziv Miss Earth Air Slovenije 2020."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.