P. L. | 9. 5. 2024, 11:16

Ksenija Benedetti delila fotografijo, ki nosi velik pomen (FOTO)

Saša Despot

Nekdanja vodja protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti je v objavi razkrila, koliko časa je že minilo od tedaj … 

Nekdanja vodja Protokola Republike Slovenije in danes uspešna predavateljica Ksenija Benedetti je s svojimi spletnimi prijatelji delila spomin na zelo lep dogodek. Objavila je namreč fotografijo, ki je pred osmimi leti nastala na njeni poroki z znanim slovenskim igralcem Borisom Cavazzo.

"Osem," je Benedettijeva na kratko pripisala poleg fotografije, ki jo je takrat posnel fotograf Daniel Novakovič. Prejela je številne všečke in čestitke. Veliko njenih spletnih prijateljev si je bilo enotnih v besedah: "Še na mnogo srečnih in srčnih skupnih trenutkov!"

Njuna družina se je letos povečala

Benedettijeva je na začetku leta razkrila, da je imela veliko željo imeti psička. Njen soprog ji je to željo izpolnil. Da bo k njim prišel živet nov družinski član, sta razkrila prek družbenega omrežja, Cavazza v naročju pestuje majhnega psička, poleg pa je Benedettijeva pripisala: "Boris in Ejti, ki pride 19. januarja domov."

Pod objavo so se tudi takrat oglasili številni in jim čestitali za novega družinskega člana, v komentarjih pa jim je Benedettijeva pojasnila tudi, da je njihov novi družinski član samička pasme coton in da je ime dobila po slikarki.

O svoji dolgoletni želji, o psički Ejti, ki prihaja v njihov dom, se je Benedettijeva razpisala tudi v svoji kolumni za revijo Ona plus.

"Za božič, novo leto in naslednji rojstni dan mi je Boris izpolnil dolgoletno željo: aprila se nam pridruži mali beli kuža (KokAkola se bo morala naučiti deliti ljubezen, ampak verjamem, da bo naše sozvočje po začetnem ovohavanju brez disonanc); živalci sta dobili 'botro' (hvala, Jadranka Juras), ki bo napeta in trdna varnostna mreža zanju," je zapisala.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec