L. P. | 29. 9. 2023, 09:15

Lado Bizovičar še nikoli tako iskreno o očetovstvu in o tem, kako sta ga hčerki spremenili

24ur.com/posnetek zaslona

Voditelj in igralec Lado Bizovičar je za javnost naredil veliko izjemo: pokazal je svojo nežno plat in iskreno spregovoril o svojih dveh hčerkah. 

Priljubljeni slovenski voditelj, igralec in žirant zabavnega šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, je za portal 24ur.com odgovoril na 24 vprašanj novinarki Katji Dobrijević. Povabil jo je v svojo pisarno, pokazal, kje ustvarja, odgovoril je tudi na vprašanja o očetovstvu.

24ur.com/posnetek zaslona

Na začetku ga je novinarka vprašala, pri čem so ga zmotili, Bizovičar je v svojem slogu odgovoril, da je poskušal imeti mir. Nato je spregovoril o novi sezoni šova Slovenija ima talent, dejal je, da je po njegovem mnenju ta najpomembnejša doslej. "Odkar je Branko šel, je Ana ratala 'tastara', Andrej je 'tamali'."

Na vprašanje, ali je težje soditi v šovu Zvezde plešejo ali Slovenija ima talent, je odgovoril, da je težje soditi Talentom. "Zvezde so profesionalci, Talentom pa je potrebno priznati, da so velike face že samo zato, da si upajo priti in pokazati, kaj znajo."

Spregovoril je o očetovstvu

Bizovičar, ki je oče dveh hčera, starejše Lane in mlajše Rumi Ave, ki ju ima s svojo partnerico Anelo Šabanagić, je spregovoril o tem, kako ga je očetovstvo spremenilo.

24ur.com/posnetek zaslona

Na vprašanje, katero knjigo je nazadnje prebral, je nežno odgovoril: "Piko Nogavičko!"
Odgovoril je tudi na vprašanje, kako ga je spremenilo očetovstvo: "Na bolje, mogoče na najbolje."
Na vprašanje, kateri je bil najboljši nasvet glede starševstva, ki ga je dobil, pa je pojasnil: "Povedal bom nasvet glede starševstva, ki ga nisem dobil. In to je: pravilno število otrok je do eden."
Bizovičar se z družino velikokrat odpravi na počitnice v eksotične kraje, na vprašanje novinarke, katera destinacija mu je najljubša, je odgovoril: "Maribor."