A. B. | 22. 3. 2023, 12:57

Legendarni Jasmin Stavros se sooča s hudo boleznijo: "Borim se za življenje"

Goran Antley

Priljubljeni pevec se počuti izjemno utrujenega, "dajejo mi najrazličnejše protibolečinske tablete, nekatere pomagajo, nekatere ne," je med drugim zaupal. 

Milo Vasić, bolj znan kot Jasmin Stavros, je hrvaški pop glasbenik, ki se bori s težko boleznijo. "Imam kostnega raka in se borim za življenje. Vse me boli, predvsem hrbet," je zaupal za hrvaški portal 24sata. Po poročanju omenjenega portala je zvenel utrujeno in izčrpano, a obenem optimistično. 

Vse se je začelo z obiskom bolnišnice zaradi bolečin v hrbtu. Tam je izvedel, da se bori z rakom. 

"Nenehno sem v bolnišnici, slabo se počutim, hrbet me boli, vse. Dajejo mi najrazličnejše protibolečinske tablete, nekatere pomagajo, nekatere ne," je povedal 68-letni pevec. 

Goran Antley

Telefon v bolnišnici in na Stavrosovem domu te dni kar ne neha zvoniti. Vsi sprašujejo, kako je, če lahko kakor koli pomagajo. Molijo zanj, da bi čim prej ozdravel, razlagajo na portalu. 

Živi v sožitju z naravo

Stavros že več časa živi na podeželju, ceni naravne danosti in veliko pozornosti posveča primerni prehrani ter ukvarjanju s športom. "Vsak večer se z ženo sprehodiva do bližnje vasi, zmoliva rožni venec in se vrneva domov. Ni mesta, kjer si lahko v nedeljo ovit v mir, tečeš, se pogovarjaš, hkrati pa ni nikogar okoli tebe. Tega ni ne v Zagrebu, ne v Splitu, ne v nobenem drugem mestu," je o svojem življenju povedal za hrvaški portal. 

Goran Antley

Za prihodnji mesec ima Stavros napovedane nastope, a o tem, da bi jih prestavil, ne razmišlja. Predan je boju z zahbrtno bolezijo, oboževalci pa upajo, da bo čim prej znova zapel na vso moč. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.