P. L. | 26. 9. 2022, 12:45

Lepa afna razkrila vse podrobnosti o nosečnosti, tudi neprijetne. Iskreno je povedala, kaj se ji je dogajalo

Youtube/Lepa afna/fotomontaža

Znana spletna vplivnica je brez olepševanj povedala, kako je bilo na začetku nosečnosti v resnici in zakaj je za mesec dni izginila.

Po dolgem času se je Lepa afna (Lea Filipovič) ponovno oglasila prek svojega YouTube kanala in številnim sledilcem sporočila veselo novico o svoji nosečnosti.

"Če nimate Instagrama ali pa me ne sledite na Instagramu, potem mogoče sploh ne veste, da bom v kratkem postala mamica," je sporočila in razkrila, da bo rodila v zimskih mesecih.

Tako ona kot njen srčni izbranec Anže sta v devetih nebesih, presrečni pa so tudi preostali domači in prijatelji.

Youtube/Lepa afna

"To je bil naval čustev, ki so me preplavila. Nikoli se nisem počutila tako srečno," je iskreno priznala, kako se je počutila, ko je nosečniški test pokazal, da je noseča. Pojasnila je, da so tako ona kot njeni domači potrebovali mesec dni, da so dojeli, da res prihaja dojenček.

"Po mesecu dni so se začele slabosti. Na polno slabosti, poleg slabosti še huda, huda utrujenost. Spomnim se, da sem se zbudila zjutraj okrog osmih, po eni uri sem že čutila hudo utrujenost, da sem se oblekla nazaj v pižamo, spustila rolete in šla spat," je pojasnila. 

Tudi apetita ni imela, vse, kar je pojedla, je skoraj izbruhala. "V temu obdobju dobrega meseca sem izgubila pet kilogramov. Vse projekte sem dala na pavzo … Izginila sem iz Instagrama za približno en mesec, ker enostavno nisem imela energije," je odkrito priznala.

A to obdobje je za bodočo mamico mimo in zdaj zares žari.

"Zdaj smo nazaj, tukaj, kjer se počutimo dobro, kjer je energija nazaj, apetit nazaj …" je razkrila, dejala, da se zaveda, da bo naslednjih nekaj mesecev kar švignilo mimo.

"In ja, komaj čakam," je presrečna dodala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.