Uredništvo | 23. 8. 2023, 09:45

Lina Majcen bo postala mamica. Takole se je zahvalila svojim prijateljem za čestitke

POP TV

Priljubljena resničnostna zvezdnica Lina Majcen je s svojimi prijatelji delila čudovito novico: postala bo mamica! 

Simpatično in tekmovalno Lino Majcen smo spoznali v resničnostnem šovu Kmetija, kamor je vstopila pred dvema letoma s svojim srčnim izbrancem Aljažem Pušnikom. Danes 22-letna Lina je takrat kar prek malih televizijskih zaslonov sporočila svojemu očetu, da ima fanta. "Oči, to je moj fant Aljaž," je dejala, produkciji razkrila, da ga doma še ni predstavila.

Voyo/posnetek zaslona

Da je njuna ljubezen silna in močna, so gledalci lahko opazili takoj. Zelo težko sta namreč upoštevala navodila produkcije, da ostalim tekmovalcem ne smeta izdati, da sta par. 

Naloga je bila zelo težka za Aljaža, saj je gledal, kako preostali tekmovalci osvajajo simpatično Lino, všeč je bila tako Ambrožu Vahnu Kralju, ki si jo je celo poveznil čez ramena in nesel, kot tudi zmagovalcu Tilnu Brglezu, ki je izjavil, da ima Lina najlepše breskvice.

Zaljubljena tudi po šovu

Parček je kmalu postal priljubljen med gledalci resničnostnega šova, Aljaž in Lina sta dala vse od sebe, da bi osvojila glavno nagrado, ki bi jima omogočila skupno življenje. A zgodilo se je, da je Lina na dvoboju izpadla, ko je odhajala domov, pa je Aljaž presenetil z odločitvijo, da tudi on zapušča šov in odhaja s svojo drago.

Voyo/posnetek zaslona

Če je odločitev obžaloval, pa je pozneje dobil še eno priložnost. V naslednjo sezono se je vrnil kot izzivalec, si uspešno pridobil mesto med tekmovalci, a izpadel pred samim velikim finalom, zmago je lani slavil Tom Zupan.
Kljub temu, da sta bila z Lino ločena, medtem ko se je Aljaž boril v šovu Kmetija, je Lina osvajala v šovu Exatlon. Tako dolgo parček še nikoli ni bil ločen, a ljubezen je bila dovolj močna, da sta prebrodila tudi to.

Po šovih sta se odmaknila z družbenih omrežij

Če se je Lina sem ter tja javila svojim številnim spletnim sledilcem, pa je popolnoma poniknil Aljaž. Mnogi so se celo spraševali, ali sta še skupaj. Skupnih fotografij ni bilo, a Lina je ves čas zatrjevala, da je med njima vse v najlepšem redu.

Lina je s svojimi spletnimi sledilci pogosto delila fotografije, ki so nastajale v telovadnici, trenirala je kik boks, nazadnje je fotografijo s telovadnice na družbenih omrežjih delila konec junija. Poleg je pripisala: "Še malo, pa nazaj trenirat!"

Voyo/posnetek zaslona

Kot nam je razkril zanesljivi vir, pa je Lina mesec dni pozneje na Instagramu objavila dve novi fotografiji s svojim psičkom, na katerima pa uspešno skriva tudi nosečniški trebušček.
Presenečenje je sledilo kmalu zatem, Lina se je krogu ožjih prijateljev, ki jih ima na družbenem omrežju lepo zahvalila za vse čestitke, ki jih je prejela ob veseli novici.

"Hvala vsem za lepe čestitke," je zapisala v Instagram zgodbi, v kateri je pokazala mali bodi za dojenčka, pa tudi fotografijo dojenčka iz ultrazvočne preiskave. Poleg je dodala tudi napis: "Pridem januarja!"