P. L. | 23. 11. 2022, 11:00

Maja Triler (Kmetija): "Moja poroka je padla v vodo!" (razkrila nam je tudi, koliko denarja je izgubila)

Voyo/posnetek zaslona

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija je s svojim partnerjem skupaj že devet let. Morala bi se poročiti, a se to ni zgodilo. Razočaranje je bilo veliko … 

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija, Maja Triler, si je družino ustvarila z Merimom, s katerim sta skupaj že devet let. Rodila sta se jima dva otroka, hčerka Larisa bo decembra praznovala že svoj šesti rojstni dan, sin Arijan pa je dopolnil štiri leta.

"Spoznala sva se po naključju prek skupnih znancev. Najprej si sploh nisva znala predstavljati, da bova kdaj skupaj, kaj šele, da bova skupaj imela otroke, ampak kakor pravijo, kjer je volja, tam je tudi pot," je pojasnila Maja. 

osebni arhiv

Poroka je padla v vodo

Maja je za Metropolitan povedala, da naj bi se s svojim srčnim izbrancem poročila že leta 2019, a se to ni zgodilo.

"Imela sva že vse načrtovano za poroko, imela sem rezervirano poročno obleko, vabila so bila natisnjena, nekaj sva jih celo že razdelila," je pojasnila in dodala: "Rezervirana je bila gostilna, kjer naj bi bilo slavje. Tudi glede poročnega šopka sem imela že vse dogovorjeno."

osebni arhiv

A sledil je šok, ki jima je poleg poroke odnesel tudi zajeten kupček denarja.

"Porabila sva že okoli štiri tisoč evrov, potem pa so v marcu zaradi epidemije novega koronavirusa izvedli popolno zaprtje in prepovedali kakrškoli druženja," je razkrila.

Želja po poroki ostaja, a pravi: "Ko bo prišel pravi trenutek, se bova poročila."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.