P. L. | 14. 5. 2024, 11:19

Joj, to pa boli! Takšna nesreča se je pripetila Marjetki Vovk po nastopu (VIDEO)

Facebook/posnetek zaslona

Partner pevke Marjetke Vovk je delil posnetek, na katerem se vidi, kako boleča nesreča se je pripetila njegovi ženi. 

Priljubljeni slovenski par Marjetka Vovk in Aleš Vovk - Raay, ki nastopata pod umetniškim imenom Maraaya, je delil posnetek, na katerem je videno, kako nesrečno je Marjetka padla. Kot sta opisala, se je nesreča zgodila, ko sta se peš vračala z nastopa. Raay je snemal, Marjetka pa je govorila o tem, kakšni so občutki po nastopu.

Marjetka je nesrečno padla.

Marjetka je nesrečno padla.

Facebook/posnetek zaslona

"Moje srce, najino srce je tako polno. To je pa taka družba, taka srčna …," je dejala, nato pa klecnila in glasno kriknila. Med hojo se je namreč spotaknila in nesrečno padla. Njen soprog se je seveda najprej prestrašil, nato pa, ko je videl, da ni hujšega, poskušal z roko zakriti smeh. "Raay, noooo, če je bila pa luknja," mu je rekla Marjetka, Raay pa je ponavljal: "Oprosti, oprosti …"

Par se je smejal prigodi, pri padcu se Marjetka k sreči ni prav hudo poškodovala, je pa pokazala koleno, na katerem se je videla odrgnina. "Pevska kariera je očitno zelo nevaren šport," se je pošalila Marjetka. "Si me dal na cesto, jaz bi si lahko koleno zlomila," je nadaljevala Marjetka, Raay pa jo je ljubeče stisnil k sebi in se ponovno opravičil. "S polno dušo domov. In s poškodbo!" je v smehu zaključila Marjetka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Maraaya navdušujeta z Zlato ribico

Glasbenika sta pred kratkim svoje številne oboževalce navdušila z novo pesmijo, ki nosi naslov Zlata ribica. 
"Ob ustvarjanju Zlate ribice sva se poigrala z izzivom, kaj bi si človek zaželel, če bi imel na voljo, da mu izpolni tri želje. Midva bi jo prosila, da bi se vsem vrata sreče odprla na stežaj, da bi bili veseli, da bi sprejemali svoje napake, da se ne bi sekirali; pa da bi na svet gledali preprosto, uživali v preprostih stvareh, da ne bi hiteli in se izgubili v ponorelem svetu. Tretja želja je pa malo bolj navihana, a v resnici se z njo lahko poistoveti večina poslušalcev. Za kaj gre, pa izveste ob poslušanju pesmi," sta o zadnji skladbi razkrila Marjetka in Raay.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu