J. Z. | 5. 7. 2022, 11:24

Matjaž Nemec namesto na dopust družino odpeljal SEM

Instagram/Matjž Nemec/Bobo/fotomontaža

Evropski poslanec je navdušil svoje sledilce, ko je na Instagramu delil utrinek družinske sreče. Ker je zaradi nove službe pogosto odsoten, se je na pot odpravil kar z družino.

Evropski poslanec Matjaž Nemec ima v zadnjem času veliko novih izzivov. Ne samo, da ga je lani maja razveselil prihod prvorojenca Maja, letos se je lotil tudi novih kariernih izzivov kot poslanec v Evropskem parlamentu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matjaž Nemec (@matjaznemec)

Spomnimo, Matjaž Nemec je kot evropski poslanec nadomestil dosedanjo evropsko poslanko iz vrst SD Tanjo Fajon, ki je postala ministrica za zunanje zadeve v novi vladi.

Ker je zaradi novih obveznosti pogosto v tujini, se je odločil, da združi delo in užitek in se na pot v Strasbourg, kjer bo potekala seja Evropskega parlamenta, odpravi kar z družino. Na poti ga spremljata partnerka Nina Tršelič in sinček Maj, ki je spomladi upihnil prvo svečko. S sledilci pa je tokrat delil fotografijo iz švicarskega mesta Lugano in v angleščini zapisal, da so "na poti v Strasbourg".

Nemec sicer na družbenih omrežjih le redko deli utrinke s svojo simpatično parnetko, večkrat pa objavi fotografije sinčka, na katerega je več kot očitno zelo ponosen. Tako je maja na Instagramu delil fotografijo svojega sina, ki je praznoval svoj prvi rojstni dan

BOBO

V objektiv je ujel navihan trenutek, v katerem Maj že komaj čaka na čokoladno torto, ki jo ima pred seboj. Ob fotografiji je mladi očka v angleščini pripisal: "Vse najboljše, moj dragi fant." 

Podobno pred njim že poslanska kolegica 

Nemec pa ni edini, ki si je med delom v tujini zaželel družbe svoje družine. Pred časom je na plenarno zasedanje v Strasbourgu odšla tudi Irena Joveva s prvorojenko Milo, s svojo prisotnostjo pa sta navdušili tudi druge poslance.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Joveva (@ijoveva)

Njena Mila je bila prava zvezda zasedanja, kar je na Instagramu objavila tudi Joveva sama. Kot je zapisala nobeni od njiju ni bilo hudega, saj da sta o vseh potrebnih zadevah glasovali brez težav.