P. L. | 2. 6. 2023, 12:43

Miha Hercog in Vlasta iz šova Poroka ujeta skupaj! Imamo posnetek

Planet TV/fotomontaža

Kaj se plete med komentatorjem oddaje Poroka na drugi pogled Miho Hercogom in Vlasto, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled? To sta počela skupaj … 

Miha Hercog, ki je letos komentiral eksperiment Poroka na prvi pogled, že v komentatorski oddaji ni skrival naklonjenosti do neveste Vlaste, ki se je poročila z Rokom. Takrat je v šali dejal celo, da če se z Rokom zveza ne bo obnesla, se lahko slišita.

Po koncu šova, ko sta bila Vlasta in Rok gosta komentatorke oddaje Poroka na drugi pogled in je vsem postalo jasno, da se parček ni razšel v najlepših odnosih, je Hercog pristavil svoj lonček. Opaziti je bilo delček naklonjenosti do Vlaste.

Instagram zgodba/Damjan Murko

Po komentatorski oddaji so se na Instagramu v zgodbi pojavile skupne fotografije. Tako Hercog kot tudi nekateri akterji šova so bili skupaj na pijači, med njimi seveda tudi Vlasta.

Ugibalo se je, ali se med njima nekaj plete, nekateri gledalci so celo navijali zanju, menili, da bi bila res lep par.

Očitno pa se nekaj dogaja. Vlasta je bila namreč med gosti na Hercogovem včerajšnjem praznovanju rojstnega dne.

Vlasta/Instagram zgodba

Kot je v Instagram zgodbi zapisal Damjan Murko, ki je Hercogov dober prijatelj, so mu včeraj pripravili presenečenje za rojstni dan. "Presenečenje uspelo," je zapisal Murko poleg posnetka, ki ga je dodal. Na njem je opaziti tudi vedeževalca Blaža, ki se s Hercogom dobro razume. Poleg njega pa sedi moški v bež majici. Vlaste na posnetku nismo opazili.

Ampak, zanimivo: ta isti moški nazdravlja tudi na posnetku, ki ga je v svoji Instagram zgodbi delila tudi Vlasta.

Zgolj naključje?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.