29. 6. 2022, 13:38

Miša Molk delila ganljive spomine iz srednješolskih dni. Bi jo prepoznali?

Jože Suhadolnik/Facebook/Miša Molk/fotomontaža
Miša Molk delila ganljive spomine iz srednješolskih dni. Bi jo prepoznali? (foto: Jože Suhadolnik/Facebook/Miša Molk/fotomontaža)

Televizijska voditeljica je poznana po svoji iskrenosti, ki jo je tokrat delila skozi utrinke iz najstniških let. Teh časov se rada spominja in sama sebe opomni na to, kako težko, a hkrati lepo ji je bilo.

Miša Molk je znana televizijska voditeljica, ki s svojimi intervjuji mnogokrat inspirira. Tokrat je s svojimi sledilci na Facebooku delila svoje spomine in jim zaupala, česa se iz gimnazijskih klopi najraje spominja. 

Presrečna ob koncu gimnazijskih let

"Ojej, kako sem bila vznesena, ko je bilo konec gimnazijskih let!," je svoj zapis začela Miša in dodala, da je bila zanjo matura napor ali kar "tortura," kot jo je poimenovala sama. 

"Nenehno nas je bilo nečesa ali koga strah. In strah ni osvobajajoč." 

Prav zato pojasnjuje, da je "tako veselo zakorakala" iz šole in opisala svoj stil, ki je izstopal od vseh punc, ki so takrat nosile mini krila: "Jaz s cilindrom na glavi, s hlačami na zvonec in s čevlji s platformo." 

Na maturantskem plesu je zaplesala s svetovno priznanim fotografom 

Miša zapiše, da se je na maturantskem plesu počutila ponosno in dostojanstveno, udeležila se ga je s svetovno priznanim slovenskim fotografom Arnetom Hodaličem. 

Ob tem opisuje tudi, da se je po maturantskem plesu znašla na Ljubljanskem gradu, od koder se je domov vrnila že, ko se je danilo. 

"No, to pa je lep spomin na gimnazijska leta," je še zapisala Miša in dodala: "Še lepši pa je ta, da je Ula (hčerka) to isto obleko nosila ob zaključku osnovne šole." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.