L. P. | 10. 1. 2024, 11:41

Blaž Švab naredil izjemo in prvič spregovoril o svoji srčni izbranki

Sami Rahim

Glasbenik Blaž Švab je prvič javno spregovoril o svoji partnerici in o njej razkril tudi zanimivo podrobnost. 

Pred kratkim je v javnost prišla informacija, kdo je srčna izbranka glasbenika Blaža Švaba, s katero imata tudi sina. Prvi so o tem poročali pri Slovenskih novicah, kjer so razkrili, da gre za novinarko in televizijsko voditeljico Laro Medved, ki soustvarja jutranjo oddajo Jutro na Planetu na Planet TV.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Blaž Švab in njegov bratranec Rok Švab, člana skupine Modrijani, sta pred kratkim gostovala v Jutranji budnici na radiu in televiziji Veseljak, kjer je Blaž prvič o svoji srčni izbranki tudi javno spregovoril.

Voditeljica Janja Ulaga ga je vprašala, zakaj naj bi bilo težko iz njegovih ust izvedeti, kako je ime njegovi partnerici, ob tem pa se Švab ni obotavljal in je dejal: "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime, ali kako jo kličem?" Nato je nadaljeval: "Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'."

Voditelj Nejc Drobnič ga je vprašal, ali tudi poje kot slavček, Blaž je odgovoril: "Sploh ne, zna peti, ampak je predvsem glasna kot slavček, ko ji kaj 'ne paše'. Saj so vse slavčki." Nato pa je razkril, da kadar je jezen nanjo, jo kliče nekoliko drugače, a da tega vzdevka ne bo javno povedal, saj je ne želi razjeziti.

Blaž Švab in Lara Medved sta skupaj že nekaj let, leta 2020 sta postala starša sinu Levu. Blaž o svoji družini javno ne govori, partneričino identiteto je dolgo skrival, pred kratkim pa le razkril, da se bo z družino preselil v Ljubljano pod Šmarno goro in da se bo kmalu poročil.

Novo na Metroplay: Mojmir Šiftar o zakulisju MasterChefa, stereotipih in ženi Anji