A. R. | 21. 11. 2022, 15:15

Natalija Verboten brez zadržkov o lepotnem posegu: obiskala priznanega kirurga

Bumerang/Tibor Golob

Slovenska pevka ne skriva dejstva, da se v svoji koži odlično počuti. Poglejte, kaj je recept, da je pri 45 letih videti tako dobro.

Natalija Verboten je ena tistih, ki je vedno urejena in v javnosti navduši z brezhibnim videzom. Ne skriva dejstva, da že devet let obiskuje estetsko Kliniko Glumičić Medical Group Zagreb. Tokrat je sledilcem na Instagramu zaupala, da ji vsake pol leta primarij dr. Glumičić obraz osveži z nežno botoks terapijo. Pri zadnjem obisku pa se je odločila za nekirurški lifting obraza

"Pri zadnjem obisku je (kirurg) dodal še novost: liquid facelift, nežni nekirurški dvig na področju obraza, brez operacije, brez anestezije, brez izgleda prenapolnjenega lica, primeren za ljudi, ki potrebujejo mali dvig obraza," je zapisala Verbotnova, ob tem pa dodala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

"Poseg z uporabo novega materiala polnila Profhilo je hiter, enostaven, neboleč, takoj lahko greste nazaj na delo, efekt doseže v parih mesecih, obdrži pa ga 1 leto do 1 leto in pol. Priporočam," je navdušena nad novim posegom.

Ob tem pa seveda ni skoparila s superlativi o primariju dr. Glumičiću: "Zares je vrhunski strokovnjak, z vrhunsko ekipo in ambientom, poleg tega pa še zelo topel in ljubezniv človek."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.