P. L. | 15. 11. 2022, 11:00

Ne boste verjeli, kaj zmore sin enega najlepših znanih slovenskih parov

Instagram/Maja Prašnikar

Praznoval je drugi rojstni dan, ob tem pa je njegova ponosna mamica z javnostjo delila zanimive posnetke. 

Med enega najlepših znanih slovenskih parov spadata tudi pevka Maja Prašnikar in nekdanji model Alen Kobilica, ki sta starša sinu Valu. Deček je praznoval že drugi rojstni dan, Prašnikarjeva je nekaj utrinkov praznovanja delila tudi prek družbenih omrežij.

"Včeraj, 13.11.  je moj najdražji fantek (Val bi me popravil in takoj pripomnil, da je moj lubček) praznoval svoj drugi rojstni dan. In res sem neizmerno hvaležna in presrečna, da sem lahko prav jaz njegova mamica in da je tako zelo moj.
Vse, kar si želim, je, da bi še naprej ostal tako srečen, prisrčen, vesel, ljubeč, igriv in zdrav otrok. In tako zelo moj moj. Najin," je zapisala poleg fotografij in posnetkov, dodala, da je tako prisrčen, ko poje in šteje, da je morala deliti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Prašnikar Privat (@maja_prasnikar)

Dveletni Val je presenetil številne spletne sledilce, saj zna šteti do deset po slovensko, angleško, italijansko in francosko. Prav tako pa zapoje pesmice v maternem jeziku, obvlada pa tudi italijanske.

Družini se bo kmalu pridružil še četrti član, Prašnikarjeva je namreč pred kratkim sporočila, da je v veselem pričakovanju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.