A. B. | 7. 8. 2022, 10:35

Nekdanja partnerka Ellen DeGeneres po grozljivi prometni nesreči vsa opečena, a ...

Profimedia/Youtube/Nicki Swift/posnetek zaslona/fotomontaža

Z visoko hitrostjo je peljala po sosedski in se zaletela kar dvakrat. Drugi udarec je bil za igralko usoden, saj je zagorel njen avtomobil. Imamo informacije o tem, kakšno je njeno zdravstveno stanje. 

Anne Heche je po prometni nesreči, zaradi katere je zagorel njen avtomobil in del garaže njenega doma "v stabilnem stanju," kot poročajo na Pagesix. 

Predstavnik 53-letne igralke je v soboto za People povedal: "Anne je trenutno v stabilnem stanju.Njena družina in prijatelji vas prosijo za vaše misli ter za spoštovanje njene zasebnosti v tem težkem času."

Youtube/Fox 11 Los Angeles/posnetek zaslona/fotomontaža

Njen nekdanji partner Thomas Jane je izrazil svoje pozitivne želje in povedal, da bo z njo zagovoto vse v redu: "Moje misli so z Anne, z eno od resničnih talentov njene generacije. Na srečo v nesreči ni bil nihče drug poškodovan."

Kako je prišlo do prometne nesreče?

Po poročanju TMZ so mimoidoči poskušali igralki pomagati iz njenega vozila, saj se je sprva zaletela v parkirno hišo svojega doma in nato zapeljala vzratno.

A se je v poskusu zaletela v drugo hišo, zaradi česar je njen avto zajel močen ogenj. 

Sum na zlorabo substanc

Po poročanju TMZ obstaja sum, da je bila igralka pod vplivom alkohola, a tega do zdaj ni mogoče verodostojno potrditi. Sum je posledica dejstva, da so pred nesrečo v njenem avtomobilu opazili steklenico z rdečim pokrovčkom. 

Leta 2011 je namreč za ABC News spregovorila o spolni zlorabi s strani očeta in povedala: "Pila sem, kadila sem. Jemala sem droge. Imela sem spolne odnose z več ljudmi. Naredila sem vse, kar sem lahko, da bi odstranila sramoto iz svojega življenja." 

Posnetki incidenta iz zraka so pokazali, kako so igralko odnesli na nosilih. Njena oblačila in hrbet so bili videti vidno zažgani.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.