N. V. | 19. 2. 2023, 18:54

V šovu se je borila za njegovo srce, zdaj se je sanjskemu Čeglaju pridružila v Ameriki

Facebook/Gregor Čeglaj

Čeprav ji ni podaril zadnje vrtnice, si z njo zdaj deli dom daleč od Slovenije, zdi pa se, da se skupaj zelo zabavata. Kar nekaj časa preživita v telovadnici, skupaj pa hodita tudi v klube.

Vsi, ki ste gledali prvo sezono resničnostne oddaje Sanjski moški, se najbrž dobro spomnite simpatične Štajerke Laure Beranič. Čeprav ji sanjski moški Gregor Čeglaj ni podaril vrtnice, sta po končanem šovu ostala prijatelja. Celo tako dobra, da ga je zdaj obiskala v Ameriki, kjer živi.

Instagram/Laura Beranič/Ana Gregorič

Skupaj "žurata" ...

V Instagram zgodbi je Beraničeva z oboževalci delila, da prenočuje v stanovanju, kjer Čeglaj živi skupaj z bratom Urošem. Skupaj hodijo v telovadnico, igrajo tenis in hodijo v klube, je razkrila do sedaj.

Instagram/Laura Beranič/posnetek zaslona

... in boksata

Glavni razlog, zakaj je Štajerka v Ameriki, je boks turnir, ki pa je bil odpovedan. "Žal mi je, da ne bom videla borb, vključno z mojo. Jaz vedno pravim, da se vse zgodi z razlogom. Zdaj sem pač tukaj, ko neki plani propadejo, moreš narediti nove, vsaj jaz sem taka," je povedala na Instagramu.

Instagram/Laura Beranič/posnetek zaslona

Tisti, ki ste gledali prvo sezono Sanjskega moškega, se najbrž še spomnite, da se je večkrat pohvalila, da trenira boks, zaradi poznanstev pa se ji je očitno zdelo, da bi se ji lahko nove priložnosti v športu ponudile čez lužo. Četudi so se njeni načrti izjalovili, pa se zdi, da je vseeno vesela, da je v Ameriki, kjer jo gosti in zabava Čeglaj.

Opravičila se je tudi, ker s svojimi oboževalci ne deli tekočega dogajanja sproti, namreč vajeni so, da komentira vse svoje dnevne prigode. Zdaj očitno raje odloži telefon in se druži s tesnim prijateljem, ki ga ni videla že kar nekaj časa.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.