P. L. | 23. 2. 2024, 11:16

Znana Slovenka v tujini pristala v bolnišnici: kaj se dogaja z njo?

Nika Krmec/Instagram zgodba

Znana Slovenka, ki je navdušila v priljubljeni oddaji, je na dopustu pristala v bolnišnici ...

Priljubljena spletna vplivnica Nika Krmec, ki so jo mnogi gledali v kuharski oddaji Riba, raca, rak na Planet TV, je na potovanju doživela smolo.

"Dopust se je pa takole zaključil," je zapisala v Instagram zgodbi in pokazala fotografijo, ki je nastala v bolnišnici. Na njej pa Nika dobiva infuzijo.

Z naslednjo Instagram zgodbo pa je pokazala, da je bilo zares zelo hudo. "Še tole delim, ker mi je zdaj že smešno. Kašen zaprepaden obraz. Skratka, zastrupila sem se s hrano," je zapisala poleg fotografije, ki nazorno pokaže, da ni bila v najboljšem zdravstvenem stanju.

Nika Krmec

Nika Krmec

Nika Krmec/Instagram zgodba

Nika se je s svojim prijateljem, glasbenikom Davidom Amarom odpravila na potovanje na Zanzibar. Njun sanjski oddih, s katerega sta svojim številnim spletnim prijateljem vseskozi delila fotografije in posnetke, pa se je zaključil klavrno.

Nekoč sta bila par

Nika in David se poznata že vrsto let, ko sta bila najstnika, sta bila tudi zaljubljena. O svoji ljubezni sta spregovorila v oddaji Riba, raca, rak.

"Jaz sem se vanj čisto zatrapala. In potem sva bila skupaj. Kmalu zatem sem ga očarala," je razkrila v omenjeni oddaji in pojasnila, da jo je na prvi zmenek peljal v kino, kjer jo je prvič videl s spuščenimi lasmi in bil nad njeno pojavo navdušen.

V oddaji je tudi David povedal, da je bila Nika njegova prva punca in da sta se na prvem zmenku v kinu tudi poljubila. "Dve leti sva bila skupaj, potem me je pa ona pustila," je razkril.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗡𝗜𝗞𝗔 𝗞𝗥𝗠𝗘𝗖 (@nikakrmec)

"Baje, da sem ga jaz pustila preko telefona. To mi je povedal zadnjič. Jaz temu sicer ne verjamem in trdim, da to ni bilo tako, ampak se strinjava, da se ne strinjava," je v oddaji omenila Nika.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol