L. P. | 16. 1. 2024, 15:05

Slovenska vplivneža po razkritju, da ne dobita kredita, postala tarča negativnih komentarjev. Zdaj se je odzvala Nika Vlahovič in povedala svojo resnico

Instagram/nikavlahovic_

Pred kratkim je na družbenih omrežjih završalo. Mark in Nika Vlahovič sta dejala, da ne dobita kredita, kar je sprožilo mnogo negativnih komentarjev na račun vplivnežev. A Nika je vsem zaprla usta s svojim odgovorom ...

Znana slovenska spletna vplivneža Nika in Mark Vlahovič, ki bosta kmalu postala starša, sta na Tiktoku objavila posnetek, v katerem sta razkrila, da so ju v banki odslovili, češ da ne moreta najeti kredita za nakup stanovanja.

@markvlahovic

A mi lahko kdo pomaga❓

♬ original sound - Mark Vlahović

"Zdajle sva šla kot dva s.p.-ja na banko vprašat za kredit, na dve banki, v bistvu, in kaj sva ugotovila? Da itak ne dajo," je povedal vplivnež, njegova partnerica pa je dodala: "Vsak te nekam drugam pošilja, in potem tisti spet nekam drugam ..."

"Naj mi nekdo pove, kako si lahko mladi podjetniki, mladi ustvarjalci, bilo kdo, v tem času kupi karkoli? Tudi če maš denar, ne dobiš kredita. Cene so pa take banana cene, da razen če imaš mami pa očija pa razne babice in dedke, ki so kmalu umrli, da si kaj podedoval, potem si lahko kupiš, drugače pa ne. Prosim, a kdo posodi ali pa donira? Kako bomo preživeli?" je posnetek zaključil Vlahovič.

Nika se je odzvala na negativne komentarje

Njun posnetek je naletel na številne negativne komentarje, nekateri so pisali, da naj poprimeta za pravo delo in da naj za denar prosita svoje družine, spet drugi so pisali, da se nimata nad čim pritoževati, saj imata vsega dovolj.

Na negativne komentarje se je odzvala Nika, ki je v Instagram zgodbi zapisala, da negativnih komentarjev sploh ne bere več. "Jaz sem ponosna na naju, ker tudi če ne dobiva kredita (mimogrede, nisva rekla, da ga ne moreva, ker so naju na tej banki odpikali, ne da bi pogledali najine številke)," je zapisala Nika in dodala, da bosta pa čez kakšno leto kupila hiško brez kredita.

Nika se je odzvala na negativne komentarje.

Nika se je odzvala na negativne komentarje.

Instagram zgodba/Nika Vlahovič

"Bova še toliko bolj garala in bova še bolj ponosna nase," je zapisala in dodala, da so ljudje, ki pišejo negativne komentarje, po njenem mnenju nesrečni in se s tem pač počutijo bolje.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec