L. P. | 5. 12. 2022, 11:35

Nika Zorjan zaradi Luke Seška glasno jokala. Poglejte, kaj ji je storil

Instagram/Nika Zorjan

Pevka ni mogla skriti čustev in je pred vsemi začela na glas jokati. Kaj se je dogajalo? 

Priljubljena slovenska pevka Nika Zorjan je prejšnjo soboto praznovala 30. rojstni dan. 

Da so za njo čudioviti dnevi, polni lepih presenečenj, je razkrila na družbenem omrežju Instagram. Najprej je sporočila veselo novico, da si je za rojstni dan podarila novo pesem Zadnjič kakor prvič, katere besedilo je napisala sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

"Vse najboljše si želim! Imej se rada, spoštuj se in delaj točno to, kar čutiš v sebi! Dala si si najboljše darilo - svojo pesem! Mala Nika z velikimi sanjami je ponosna nate, da jih uresničuješ!" je zapisala zraven posnetka in dodala: "Tudi, če je prava odločitev nekoga izpustiti iz življenja, ga lahko pogrešaš. Tudi ko veš, da moraš svojo pot, boš pogrešal cono udobja. Tudi ko se smejimo, smo v sebi včasih žalostni. Vsi. To je življenje v vsej svoji veličini."

Zaradi Luke Seška je zajokala

Veliko presenečenje pa je Zorjanova doživela med rojstnodnevno zabavo, ki jo je pripravila za domače in prijatelje. Ker se Luka Sešek njenemu vabilu ni mogel odzvati, jo je skupaj z Ansamblom Saša Avsenika presenetil prek videoklica. Zapeli so ji pesem Ena bolha za pomoč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

"Ko ti pa Avseniki poklonijo čestitko za rojstni dan in pošljejo Eno bolho za pomoč, je pa večer POPOLN," je zapisala Zorjanova ob posnetku, na katerem je od sreče na glas zajokala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.