A. B. | 28. 11. 2022, 14:45

Nikoli ne bi uganili, kaj počne partner priljubljene TV-voditeljice

Instagram/Melanie Mekicar

Spremljamo jo lahko v eni najbolj gledanih oddaj na nacionalni televiziji. Že veste, o kom govorimo? Bila je gostja v našem podkastu, v katerem nam je zaupala vse, o čemer do zdaj javno še ni spregovorila.

Voditeljica Melani Mekicar, ki jo lahko ob koncu tedna spremljamo v priljubljeni TV-oddaji V petek zvečer, je že nekaj let srečna v objemu partnerja Marka Subotica. V Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave nam je zaupala kar nekaj stvari, ki morda širši javnosti niso znane, med drugim tudi to, kje je zaposlen njen partner. "Ko sva na kakšnih dogodkih in ga ljudje spoznajo, ga sprašujejo, ali tudi on počne kaj v medijih," a to ni tako, nam je zaupala. S čem se torej ukvarja? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Njen partner je ...

Srčni izbranec Mekicarjeve morda nima tako vsakdanjega poklica. V našem podkastu je namreč v smehu priznala, da je njegov poklic tematika, ki marsikoga preseneti. Zaposlen je namreč na Slovenskih železnicah, kjer dela kot strojevodja. 

@metropolitan.si V novem #Metropolitan podkastu gostimo @itisimelani 🎙️ Epizoda je že na voljo na vseh #podkast platformah. ✨ #metropolitan #tiktokslovenia #slovenskitiktok #slovenskitiktokerji #slovenija #fyp #podcast #melanimekicar ♬ original sound - Metropolitan.si

Vsestransko dekle

Mlado in ambiciozno Mekicarjevo poznamo kot vsestransko žensko. Kot najstnica je nabirala izkušnje kot plesalka in nastopajoča v muzikalu Briljantina, dve leti se je z nami zbujala na Radiu Antena, zdaj pa je voditeljica oddaje V petek zvečer.

 A na sceno ni prišla kar od nikoder, kar je v našem podkastu tudi jasno poudarila: "V bistvu se je v zadnjih dveh letih pri meni zgodilo vse. Mislim, saj se je že prej. Veliko ljudi je reklo: 'Kar iz nič je prišla, kaj se je zgodilo?' V bistvu sem že začela snemati reklame in igrati, ko sem bila stara 11 let. V tej industriji sem že kar nekaj časa. Na televiziji sem začela kot plesalka delati pri 15 letih. Že nekaj časa to delam, spoznala sem že nekaj ljudi, ena stvar je vodila v drugo in tako naprej."

Celoten podkast si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.