P. L. | 21. 2. 2024, 13:21

Nina Osenar Kontrec navdušila s spremembo videza: pohvale dežujejo (FOTO)

Nina Osenar/Facebook

Nekdanja televizijska voditeljica Nina Osenar Kontrec je mnoge močno presenetila s takšno spremembo videza … 

Nina Osenar Kontrec je navdušila svoje spletne prijatelje. Na družbenem omrežju je objavila posnetek, s katerim je pokazala, da se je odločila za veliko spremembo. Svoje lase si je posvetlila v lepih svetlejših odtenkih.

"Rezultat po petih urah friziranja. Hvala, prečudovita mojstrica Tina Savli," je pripisala poleg posnetka, v katerem je zelo pohvalila svojo frizerko. Dejala je, da je mojstrica brez primere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Osenar Kontrec (@ninaosenarkontrec)

"Iz moje temno rjave, skoraj črne barve las, je dobila takšno čudovito bajadero barvo," je Osenarjeva dejala na posnetku, nato pa v smehu dodala: "Jaz sem tako srečna. Tako sem si všeč! Res, a lahko rečem, da sem si všeč?"

Osenar Kontrečeva, ki je bila mnogo let znana po svojih dolgih in skoraj črnih laseh, je s svojo spremembo navdušila mnoge. Ti so se na posnetek, s katerim je pokazala preobrazbo, odzvali z všečki, mnogi pa so ji zapisali, da je sprememba zares lepa in da ji zelo pristoji. "Luštna, te tale svetlejša kar pomladi," se je glasil eden izmed večih komentarjev.

Nina Osenar

Nina Osenar

Instagram zgodba/Nina Osenar

Po štirih letih končno zdrava

Kmalu po rojstvu sina Marlona je Osenar Kontrečeva doživela hudo izgorelost, sindrom kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom, ki jo je za kar štiri leta prikoval na posteljo in zaradi katerega je dvakrat zrla smrti v oči.

O svoji bolezni je izdala knjigo V objemu življenja, v intervjujih pa večkrat povedala, da ji je njen soprog Dejan Kontrec ves čas bolezni stal ob strani.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec