P. L. | 27. 10. 2022, 11:45

Nina Radi razkrila letošnjega favorita Kmetije. Je s tem razkrila tudi ime zmagovalca?

POP TV

Tudi letos je zmagovalec šova Kmetija znan, saj je bila finalna oddaja posneta že pred tedni. Je lanska tekmovalka šova s svojim zapisom nehote povedala preveč? 

Če spremljate šov Kmetija, potem zagotovo tudi vas muči radovednost, kdo je letošnji zmagovalec. Finalna oddaja se je že odvila, zmagovalec je znan, to skrivnost pa poznajo tudi vsi tekmovalci.

A ta ostaja še vedno dobro varovana skrivnost, tekmovalce k molku zavezuje pogodba. Kot smo izvedeli, bi, v primeru, da jo kršijo, sledila visoka denarna kazen.

Seveda pa se o tem, kdo bi lahko bil letošnji zmagovalec, pojavljajo ugibanja. 

Nina Radi, tekmovalka lanskega šova, je prek Instagrama odgovorila na nekaj vprašanj o letošnji Kmetiji, med njimi tudi na vprašanje, kdo je zanjo favorit.

Instagram zgodba /Nina Radi

"Malo več kot mesec dni nazaj sem že izbrala svojega favorita. Zmago privoščim vsaki osebi, ki pride v igri najdlje, saj je za to potrebno veliko sreče," je zapisala, razkrila, da sta bila njena favorita sprva Danijela in Aljaž.

S spremljanjem šova pa je ugotovila, da določene osebe ponovno močno taktizirajo, kar jo je zmotilo, meni: "Vem, da je to igra, vendar je tudi skozi igro prikazan karakter posameznih oseb, kateri je najverjetneje zunaj isti, če ne slabši."

Na podlagi videnega se je zato odločila, da njena favoritinja za zmago ostane le še Danijela. 

V nadaljevanju je še pojasnila, da je za Aljaža pričakovala, da bo letos manj taktiziral, saj je v začetnih oddajah šova dejal, da bi se rad letos prikazal v boljši luči kot lani. Meni, da taktiziranje ne privede do zmage.

Je torej razkrila, da sta bila v finalu Aljaž in Danijela, ker pa je on preveč taktiziral, mu je tudi letos zmaga tik pred zdajci ušla? Ker odgovora ne poznamo, bomo morali na to, ali njene napovedi držijo ali ne, še malce počakati …

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.