21. 4. 2022, 17:58

NORO: pri 24-ih letih ima že za cel razred otrok!

Instagram/Kristina Ozturk

Si predstavljate, da bi pri 24 letih imeli dva, tri, pet, deset ali več otrok? Kristina velja za pravi fenomen, saj jih ima že več kot 20. Jih morda načrtuje še več?

Kristina Ozturk je 24-letna Rusinja, ki je pred nekaj leti na počitnicah v Gruziji spoznala 57-letnega Galipa Ozturka, s katerim sta se takoj ujela. Zdaj živita v Gruziji, skupaj s 6-letno hčerko iz drugega Kristininega razmerja in enim od Galipovih devetih otrok. V domu pa skupaj živi kar 23 otrok. Njuna družina bi lahko kmalu postala največja družina na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Kristina ima pri komaj 24 letih že 22 otrok. Večkratna mama je postala viralna z objavo na Twitterju, ki je uporabnike precej zmedla, saj ima 21 otrok, ki so stari dve leti ali manj. Kako je to mogoče? Kristina je prvič postala mama pri 17-ih, ko je rodila deklico, ostalih 21 otrok pa je bilo rojenih s pomočjo nadomestnih mater. Par je med marcem in julijem 2021 za to porabil okoli 180.000 evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

A 24-letni mami očitno 21 dojenčki še ni dovolj. V svoji biografiji na Instagramu ima zapisano: "Bo 105 dojenčkov?". Na Instagramu (@batumi_mama) imajo zdaj več kot 200.000 sledilcev, ki spremljajo kaotično življenje družine. Mama je v intervjuju za The Sun razkrila, da je zagotovo v načrtu še več otrok. "Načrtujem nosečnost, vendar ne zdaj, ker moram biti blizu svojih otrok. Težko je biti mama toliko otrokom, ko si noseča." Z možem ne načrtujeta nadaljnjih nosečnosti z nadomestnimi materami.

Seveda pa se pri Galipovem bogastvu par z vsakdanjim življenjem ne spopada sam. V njenem domu živi še 16 varušk, ki pomagajo pri dojenčkih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.