R.S. | 8. 8. 2022, 15:26

Noseča zvezdnica pod plazom kritik: "Ne prepoznamo je več."

Instagram/Chrissy Teigen

S fotografijo, ki jo je objavila na družbenih omrežjih, je zvezdnica presenetila oboževalce. 

36-letna manekenka Chrissy Teigen je objavila fotografijo s sinom Milesom, pod njo pa so mnogi oboževalci napisali, da si ni več podobna. "Ne prepoznamo je več," je le eden izmed tovrstnih komentarjev. Uporabniki so namreč prepričani, da je zvezdnica pretirava s filtri in da je preveč obdelala svojo fotografijo, na kateri je senca same sebe.

Profimedia

Zvezdnica pa ni ostala tiho, saj je zvesta uporabnica družbenih omrežij."Te zobe imam približno 10 let," je odgovorila kritikom. Chrissy je v preteklosti priznala, da ima za sabo kar nekaj plastičnih operacij, tudi liposukcijo pazduh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

"Vse na meni je laž, razen mojih ličnic," je povedala pred leti ter nato pokazala, kaj vse je spremenila - z roko se je dotaknila nosu, ustnic, čela in dejala – laž, laž, laž.

Zvezdnica je trenutno v pričakovanju tretjega otroka, veselo novico pa je delila pred nekaj dnevi. Chrissy in njen izbranec John Legend sta se spoznala med snemanjem njegovega glasbenega videospota leta 2006, skupaj pa imata že dva otroka, šestletno Luno in štiriletnega Milesa.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.