P. L. | 25. 1. 2023, 06:15

Nosečo znano Slovenko napadli, ker je razkrila to podrobnost. So šli komentatorji čez mejo?

Meni, da ima srečo, ker ne potrebuje vozniškega izpita.

Profimedia

Bila je iskrena in je povedala, da tega nima, zdaj se mora zagovarjati. "Ali te ni sram," ji je zapisal eden izmed komentatorjev … 

Priljubljena resničnostna zvezdnica Ana Pusovnik, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, je pred časom razkrila, da pričakuje svojega prvega otroka s srčnim izbrancem Saškom Taksom. Odtlej Pusovnikova prijazno odgovarja svojim spletnim sledilcem o vsem, kar jih zanima, največ vprašanj je vezanih na njeno nosečnost.

Ko je razkrila, da nima izpita za avto, pa so se pojavili negativni komentarji. Nekateri je ne razumejo. Nekdo je zapisal: "Nimaš namena narediti izpita, ko boš imela otročka? Ali te ni sram, da ga ne boš mogla sama kam peljati?"

Instagram zgodba/Ana Pusovnik

Na ta komentar, ki ga je Pusovnikova objavila v Instagram zgodbi, je odgovorila, da tudi njena mama ni imela izpita za avto, pa njej nič ne manjka, ravno tako je vzgojila tri otroke.

"Zato pa sem tako vitka, ker hodim peš," je odgovorila in dodala, da bo to počela tudi po tem, ko bo rodila. "Kilogrami bodo izginili, pa še fitnes vstopnice ne bom potrebovala," je zapisala.

Instagram zgodba/Ana Pusovnik

Komentarji tistih, ki ne razumejo, zakaj nima vozniškega izpita, ji očitno niso dali miru, zato je sklenila, da bo poskusila razložiti svojo situacijo in prikazati, zakaj zares ne potrebuje vozniškega dovoljenja.

"Jaz verjamem, da je težko, če živiš nekje oddaljeno in se moraš v drugi kraj voziti za službo ali kaj podobnega," je pojasnila v posnetku in dodala, da njej ni treba hoditi v službo.

"Kar se pa tiče trgovin, šole, vrtca, avtobusne postaje, zdravnika …, to imam vse pred nosom. Tako da, četudi bi imela izpit za avto, se mi ne bi splačalo niti vžgati avta," je razložila.

osebni arhiv

Pojasnila je, da ima pri tem tudi njen partner, Saško Taks, srečo, saj si lahko v službi vzame prosto, kadar to potrebuje. "Če ga pokličem, je v petih minutah doma. Sam svoj šef," je dodala.

V naslednji zgodbi pa je naštela še dejstva, ki jo prepričajo, da nima avta: "Nimam dodatnega stroška, nimam avta, za katerega bi bilo treba plačevati cestnino, registracijo, popravilo, bencin, vinjeto."

In ker nima avta, se odpravi večkrat kam peš, kar se ji zdi zdravo. Meni, da je to tudi neke vrste rekreacija. "Nadihaš se in ne onesnažuješ okolja," je zaključila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.